Βούλτεψη: Ο Καμμένος θα αλλάξει και το... φύλο προκειμένου να μείνει στην εξουσία!

Βούλτεψη: Ο Καμμένος θα αλλάξει και το... φύλο προκειμένου να μείνει στην εξουσία!

Παπαχριστόπουλος: Ψηφίζουμε επί της αρχής το σχέδιο νόμου για αλλαγή φύλου με μια δήλωση αλλά είμαστε κατά της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια

Βούλτεψη: Ο Καμμένος θα αλλάξει και το... φύλο προκειμένου να μείνει στην εξουσία!
Την στήριξη των ΑΝΕΛ στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο για την διόρθωση ταυτότητας φύλου επιβεβαίωσε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος προκαλώντας το δηλητηριώδες σχόλιο της βουλευτή της ΝΔ Σοφίας Βούλτεψη.

Η εισήγηση του κ. Παπαχριστόπουλου προκάλεσε τα αιχμηρά σχόλια βουλευτών της ΝΔ ενώ η κυρία Βούλτεψη το προχώρησε ακόμα ένα βήμα λέγοντας «ο κ. Καμμένος θα αλλάξει και το... φύλο προκειμένου να μείνει στην εξουσία».

Να σημειωθεί ότι ο κ. Παπαχριστόπουλος, ειδικός αγορητής των ΑΝΕΛ, επισήμανε πως «εμείς ως ΑΝΕΛ ψηφίζουμε επί της αρχής το νομοσχέδιο» για να σπεύσει ωστόσο να υπογραμμίσει: «Να ξεκαθαρίσουμε όμως δύο πράγματα. Αυτά που θα πω είναι άποψη των ΑΝΕΛ και προσωπική μου και δεν μου την επέβαλλε κανείς. Είμαστε κατά της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια. Επίσης, λέμε όχι στην δεύτερη αλλαγή φύλου γιατί αυτό μπορεί να σημαίνει υιοθεσία. Ξέρω ότι αυτά είναι ζητήματα που θα μας απασχολήσουν σε άλλη συνεδρίαση, όταν θα συζητήσουμε τα άρθρα, όμως εμείς ως ΑΝΕΛ θέλουμε να τα επισημάνουμε λέγοντας ότι επί της αρχής ψηφίζουμε θετικά».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης