H Χρυσοβελώνη «καλύπτει» το χτύπημα Καμμένου στη Φώφη: Δεν γνωρίζω για το tweet

H Χρυσοβελώνη «καλύπτει» το χτύπημα Καμμένου στη Φώφη: Δεν γνωρίζω για το tweet

Η υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων λέει πως δεν έχει Facebook και Twitter αποφεύγοντας έτσι να σχολιάσει την ανάρτηση του Πάνου Καμμένου για τη Φώφη Γεννηματά 

H Χρυσοβελώνη «καλύπτει» το χτύπημα Καμμένου στη Φώφη: Δεν γνωρίζω για το tweet
Πλήρη άγνοια δήλωσε η υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει το... περίφημο tweet του Πάνου Καμμένου για τη Φώφη Γεννηματά. Η κυρία Χρυσοβελώνη, που ήταν καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, είπε πως δεν γνωρίζει λεπτομέρειες για το θέμα, το οποίο παρόλα αυτά προκάλεσε χαμό στα social media με τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων να κατακεραυνώνουν τον υπουργό Εθνικής Άμυνας. 

«Δεν γνωρίζω τις λεπτομέρειες, Ειλικρινά σας το λέω. Απευθύνεστε σε έναν άνθρωπο που δεν χρησιμοποιεί ούτε το Facebook ούτε το Twitter» απάντησε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη στον Δημήτρη Οικονόμου λέγοντάς του πως «το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απευθυνθείτε στον κ. Καμμένο». Ωστόσο η υφυπουργός έσπευσε να σχολιάσει πως «ο τρόπος όμως που απευθύνθηκε τις προάλλες η κυρία Γεννηματά στον κ.
Κλείσιμο
Καμμένο είναι απαράδεκτος».

Στη συνέχεια όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε «γιατί ο κ. Καμμένος ως υπουργός Εθνικής Άμυνας και ως αρχηγός κόμματος δεν ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του» η κυρία Χρυσοβελώνη του απάντησε πως «αυτό που κάνετε τώρα είναι μικροπολιτική», ενώ σε ερώτηση αν έχει να πει κάτι επί της ουσίας για το «πού οδηγήσατε την χώρα» η υφυπουργός αναφέρθηκε στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ λέγοντας: «Για την κυρία Γεννηματά έχω πολλά να σας πω αλλά δεν θα το κάνω, δεν ενδιαφέρει τον κόσμο, η ουσία ενδιαφέρει τον κόσμο».

Από την πλευρά του ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, παρενέβη στην κουβέντα και απευθυνόμενος στην κυρία Χρυσοβελώνη της είπε «ντροπή σας να κάνετε σχόλια για καρκινοπαθείς». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης