Συνάντηση Πούτιν - Μητσοτάκη με επίκεντρο τις επενδύσεις

Συνάντηση Πούτιν - Μητσοτάκη με επίκεντρο τις επενδύσεις

Ελπίζω οι βουλευτές του κόμματός σας να στηρίξουν τις κοινές μας πρωτοβουλίες, επισήμανε ο Βλάντιμιρ Πούτιν - Ως κυβέρνηση η ΝΔ προώθησε τις ελληνορωσικές σχέσεις, απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Συνάντηση Πούτιν - Μητσοτάκη με επίκεντρο τις επενδύσεις
Μπορεί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην κλήθηκε από την κυβέρνηση στο γεύμα προς τιμήν του Βλάντιμιρ Πούτιν, αλλά ο πρόεδρος της Ρωσίας φρόντισε να συμπεριλάβει στο πρόγραμμά του μια συνάντηση γνωριμίας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ελπίζω οι βουλευτές του κόμματός σας να στηρίξουν τις κοινές μας πρωτοβουλίες» επισήμανε ο Βλάντιμιρ Πούτιν, που δέχθηκε τον πρόεδρος της ΝΔ στο ξενοδοχείο του στο Καβούρι. «Ως κυβέρνηση η ΝΔ προώθησε τις ελληνορωσικές σχέσεις» απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και αναφέρθηκε στην ανάγκη επενδύσεων με έμφαση στον τομέα του τουρισμού.



«Η ΝΔ είναι υπέρμαχος αποκρατικοποιήσεων και προσέλκυσης ξένων επενδύσεων. Χαιρόμαστε που έστω με καθυστέρηση η κυβέρνηση κινείται προς αυτή την κατεύθυνση» προσέθεσε.
Κλείσιμο

«Αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για επενδύσεις από Ρωσία. Η χώρα έχει σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα.  Καλωσορίζουμε το ενδιαφέρον που δείχνετε και προσωπικά για τη σύσφιξη των οικονομικών σχέσεων» ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ και επισήμανε την ανάγκη η Ρωσία να βοηθήσει και στην επίλυση του Κυπριακού.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης