Βενιζέλος: Καταστροφικό το δημοψήφισμα - Πιθανότερο σενάριο οι εκλογές

Βενιζέλος: Καταστροφικό το δημοψήφισμα - Πιθανότερο σενάριο οι εκλογές

Χαρακτηρίζοντας ως τερατογένεση την κυβέρνηση, παρατήρησε ταύτιση ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, και πρόσθεσε χαρακτηριστικά «μάλιστα τους βλέπω ενθουσιασμένους από τη συνεργασία, ενώ εμείς με τη ΝΔ είχαμε προγραμματική συμφωνία»

Βενιζέλος: Καταστροφικό το δημοψήφισμα - Πιθανότερο σενάριο οι εκλογές
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, κατηγορώντας την ότι λέει ψέματα στον ελληνικό λαό, ενώ έκανε λόγο για «τερατογένεση» από τη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ.

«Αξιοπρέπεια σημαίνει να λες ψέματα στον ελληνικό λαό και να δημιουργείς συνεχώς ένα θέαμα το οποίο εκθέτει τη χώρα;», διερωτήθηκε, σε συνέντευξή του στον Alpha, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. «Το θέμα δεν είναι το μετέωρο βήμα του κ. Τσίπρα. Το θέμα είναι το μετέωρο βήμα του έθνους» τόνισε, αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις.

«Θα συρθεί η χώρα στις διαπραγματεύσεις έως τον Ιούνιο όπου θα έρθει αντιμέτωπη με τις μεγάλες λήξεις ομολόγων και τότε θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις αλλά δεν βλέπω να υπάρχει ευελιξία» εκτίμησε.

Κλείσιμο
Αναφερόμενος σε πιθανό δημοψήφισμα, το χαρακτήρισε καταστροφικό άμα τη ανακοίνωσεί του, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι πιθανότερο σενάριο είναι οι εκλογές.

«Ρωτήστε τον κ. Τσίπρα αν βγήκε σοφότερος μετά την δίωρη συνάντησή του με τον κ. Παπανδρέου», είπε με σκωπτικό ύφος ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος επανέλαβε ότι θα αποχωρήσει από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, αλλά όχι από το δημόσιο βίο.

Χαρακτηρίζοντας ως τερατογένεση την κυβέρνηση, παρατήρησε ταύτιση ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, και πρόσθεσε χαρακτηριστικά «μάλιστα τους βλέπω ενθουσιασμένους από τη συνεργασία, ενώ εμείς με τη ΝΔ είχαμε προγραμματική συμφωνία».

Για την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρατήρησε ότι «άλλο πράγμα ο ανάπηρος γενικώς, και άλλο ο Σάββας Ξηρός».

Διαβάστε περισσότερα στο www.newmoney.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης