Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Γιώργος Χρυσοστόμου και παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στα πρώτα βήματα της καριέρας του και περιέγραψε τα όσα είχαν συμβεί.
Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Με κυνηγούσε μια τριετία κάποιος. Με είδε ημίγυμνο στη σκηνή στην Ρόδο και με κυνηγούσε εδώ στην Αθήνα! Δεν το είπα στον μπαμπά μου. Έπρεπε να το αντιμετωπίσω μόνος μου γιατί ήταν ευθύνη μου να ανέβω στην Αθήνα, οπότε δεν ήθελα να μου πει "στα έλεγα εγώ". Δεν ήξερα ποιος είναι. Έπαιρνα μηνύματα τότε στο κινητό μου με κάποια αρχικά. Τρόμαξα! Μετά άρχισε να με απειλεί πως δεν θα δουλέψω ξανά στο θέατρο ποτέ και του είπα να βρεθούμε. Τον είδα από κοντά και του είπα "θα σε σκοτώσω". "Χίλια συγνώμη", μου είπε. Τότε έπαιζα στην Πεντάμορφη και το Τέρας και μου είπε "είσαι ένας πεντάμορφος και είμαι ένα τέρας"! Είμαι στέρεος. Πολύ δύσκολα με τρομάζει πια κάτι. Μπήκα πολύ νωρίς σε κόλπα πολύ επιθετικά και στην Θεσσαλονίκη».
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.