Καθήκοντα αντιδήμαρχου Πολιτισμού και Κέντρων Φιλίας ανέλαβε ο Γιώργος Τσαλίκης στο Περιστέρι όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω Instagram.
O δημοφιλής τραγουδιστής κάνει λόγο στην ανάρτησή του για δύο πολύ σημαντικούς τομείς «γεμάτους δημιουργία και ευαισθησία».
Διαβεβαιώνει, παράλληλα, ότι «με ταπεινότητα και πολλή όρεξη για δουλειά έχω σηκώσει ήδη τα μανίκια και θα κάνω το καλύτερο για να τιμήσω τη ψήφο σας και την εμπιστοσύνη σου Δήμαρχε μου».
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.