Ολα τα βλέμματα πάνω της συγκέντρωσε η Ιωάννα Τούνη στη Μύκονο. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks και ο αγαπημένος της Νώντας Παπαντωνίου επισκέφθηκαν το beach restaurant Kuzina στον Ορνό.
Η εκρηκτική Θεσσαλονικιά φορούσε ένα αποκαλυπτικό ροζ μπικίνι και φρόντισε να κάθεται σε όλες τις πιθανές στάσεις στην ξαπλώστρα της, ώστε να είναι βέβαιη ότι έχει απαθανατιστεί σε όλες τις πόζες.
Η κ. Τούνη ήταν σε πολύ καλή διάθεση, κάπνισε ναργιλέ, διασκέδασε και πέρασε χρόνο με τις φίλες της Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Τζούλια Νόβα, που επέλεξαν την ίδια παραλία για να χαλαρώσουν.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.