Το Survivor 2 φέρνει τα πάνω κάτω στην TV: Οι μετακινήσεις, οι καραμπόλες, οι υποψήφιοι

Το Survivor 2 φέρνει τα πάνω κάτω στην TV: Οι μετακινήσεις, οι καραμπόλες, οι υποψήφιοι

Πρόσωπα πάνε κι έρχονται σε οντισιόν, λίστες συμπληρώνονται, ραντεβού γίνονται και όλα ετοιμάζονται για τη μεγαλύτερη τηλεοπτική μάχη των τελευταίων ετών

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
Το Survivor 2 φέρνει τα πάνω κάτω στην TV: Οι μετακινήσεις, οι καραμπόλες, οι υποψήφιοι
Μόλις ξύπνησε το θηρίο, χτύπησε ο συναγερμός. Γιατί στο πρώτο μισό της σεζόν ήταν πολύ πιο εύκολο να κατακτήσεις και τηλεθεάσεις και εντυπώσεις. Οταν όμως το «Survivor»
επιστρέφει, όλα αλλάζουν. Σχεδιασμοί ανατρέπονται, εκπομπές αλλάζουν, καταργούνται ή επιστρέφουν από το παρελθόν και φυσικά πρόσωπα αναζητούνται. Που θα αναλάβουν την παρουσίαση, που θα καθίσουν στις θέσεις των κριτικών επιτροπών και που θα είναι οι νέοι παίκτες των ριάλιτι. Το δεύτερο μισό της σεζόν επελαύνει δυναμικά και πλέον το ριάλιτι επιβίωσης του
ΣΚΑΪ θα δυσκολευτεί να... επιβιώσει, καθώς ο ανταγωνισμός έβαλε τις μηχανές στο φουλ και ετοιμάζει την αντεπίθεσή του.

Κλείσιμο
Στο Μαρούσι όλα αλλάζουν

Νέο prime time, άλλη συνταγή, νέες εκπομπές, όχι ριάλιτι, πολλά πρόσωπα. Αυτή είναι η συνταγή του Ant1 που ουσιαστικά καλείται να χτυπηθεί επί ίσοις όροις με τον αντίστοιχο του Φαλήρου. Ο Γιάννης Λάτσιος επιστρατεύει νέες εκπομπές -κυρίως σόου, τάλεντ σόου και παιχνίδια-, τις οποίες προσπαθεί να στελεχώσει με πολύ δυνατά ονόματα και να χτίσει ένα prime time με ποικιλία περιεχομένου. Η ιδέα του να δρομολογήσουν ένα νέο ριάλιτι απέναντι στον «τυφώνα» του Αγίου Δομίνικου εγκαταλείφθηκε.

Πλέον στελεχώνονται τα νέα σόου όπως το «Dancing with the stars», το οποίο αναζητά παρουσιάστρια και δύο κριτές. Η μία κριτής θα είναι σίγουρα η Γκαλένα Βελίκοβα και για μία καρέκλα ακόμη γίνονται συζητήσεις με την εγκυμονούσα Ελεονώρα Μελέτη. Από παίκτες τα ονόματα τα οποία διαπραγματεύονται με τον σταθμό είναι η Μαρία Κορινθίου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Ολγα Πηλιάκη, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο Ανθιμος Ανανιάδης, η Μαρκέλλα Γιαννάτου, η Αντωνία Καλλιμούκου, η Ελένη Πετρουλάκη, η Μαίρη Μηλιαρέση, ο Θοδωρής Μαραντίνης, η Ειρήνη Κολιδά, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης. Πρόταση δέχτηκε και η Ολγα Φαρμάκη, αλλά την απέρριψε λόγω πρότασης από τον ΣΚΑΪ. 

Ονομα-έκπληξη που θέλει να προσεγγίσει η Acun Medya για το «Survivor 2» είναι ο ποδοσφαιριστής Νέρι Καστίγιο


Εν τω μεταξύ, ο άνθρωπος που δέχτηκε τις περισσότερες προτάσεις φέτος θα είναι κατά πάσα πιθανότητα και ο παρουσιαστής του «Bachelor». Ο λόγος για τον χαρισματικό Χάρη Χριστόπουλο ο οποίος αφήνει τον ΣΚΑΪ και βάζει πλώρη για τον ΑΝΤ1. Του προτάθηκε ακόμη και η παρουσίαση του «Survivor Πανόραμα», αλλά δεν προβλέπεται να το κάνει και όλα δείχνουν ότι τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του ως παρουσιαστής στο Μαρούσι.
Αγνωστο παραμένει τι θα κάνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος επιστρέφει αυτή την εβδομάδα στην Ελλάδα και θα πρέπει να συζητήσει με τον Γιάννη Λάτσιο για τις προοπτικές που έχει προκειμένου να ενταχθεί στο πρόγραμμα.

Οριστικά το δίδυμο παρουσίασης του «Sunday live show» θα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς, ενώ μια συνταγή-έκπληξη συζητείται για την απογευματινή ζώνη, αν και ακόμη είναι πολύ πρώιμο... 

Σίγουρη θεωρείται η συμμετοχή της Ολγας Φαρμάκη στο «Survivor 2»  


Οι νέοι Survivors

Οι προετοιμασίες για το δεύτερο Survivor είναι πυρετώδεις και οι συνεντεύξεις της πρώτης φάσης ολοκληρώθηκαν, όπως και οι δοκιμασίες στην αθλητική αρένα. Η πρώτη επιλογή έγινε, ενώ σιγά-σιγά κλείνουν και οι πρώτοι επώνυμοι που θα ετοιμάσουν βαλίτσες για να γίνουν οι παίκτες που θα προσπαθήσουν να ανταγωνιστούν σε εντυπώσεις τον Ντάνο και την παρέα του.  
Μόλις φτάσουν τους 30 στον αριθμό θα κλειδώσει μία πρώτη επιλογή, καθώς η παραγωγή δεν έχει καταλήξει ακόμη στον ακριβή αριθμό παικτών ανά ομάδα.

Μπορεί να είναι 14, μπορεί και 16. Στη συνέχεια θα γίνουν και πάλι συνεντεύξεις προκειμένου να καταλήξουν. Μέχρι στιγμής σίγουρη θεωρείται η Ολγα Φαρμάκη, η οποία ήταν και από τα πρόσωπα που επιθυμούσε διακαώς η παραγωγή. Τις πρώτες δοκιμασίες και συνεντεύξεις για την ομάδα των Μαχητών έχει περάσει το γνωστό μοντέλο και instagrammer, Ιωάννα Μπέλλα. Εντονες φήμες θέλουν τον Σάββα Πούμπουρα, ο οποίος είχε δεχτεί και πέρυσι πρόταση, να αποδέχεται φέτος την πρόσκληση και να ετοιμάζεται, ενώ μεταξύ των ονομάτων ακούγεται και αυτό του Γιάννη Βαρδή. Ονομα-έκπληξη που θέλει να προσεγγίσει η Acun Medya είναι ο ποδοσφαιριστής Νέρι Καστίγιο, αλλά ακόμη δεν είναι γνωστό αν έγινε επαφή ή συζητήσεις.

Επίσης, ισχυρές πιέσεις για να πει το ναι δέχεται αυτές τις ημέρες ο Δημήτρης Βλάχος ενώ πρόταση έγινε και στην Ιωάννα Πηλιχού. Η αθλήτρια στίβου Κατερίνα Δαλάκα είναι στη λίστα επιθυμιών του Τούρκου παραγωγού και βέβαια είναι από τις πιο δυνατές υποψηφιότητες της ομάδας των Διασήμων.

Εντονες φήμες θέλουν και τον Σάββα Πούμπουρα να αποδέχεται την πρόσκληση για το «Survivor 2»



Εκτός όμως από τους παίκτες, το ριάλιτι αναζητά και παρουσιαστές για την εκπομπή «Survivor Πανόραμα» η οποία φέτος θα βασιστεί σε δίδυμο: ένα πρόσωπο από την showbiz μαζί με έναν νέο ή μια νέα δημοσιογράφο. Μέχρι στιγμής τα ονόματα που ακούγονται είναι αυτό της Μαρίας Μπα-κοδήμου, του Γιώργου Χρανιώτη, της Ευαγγελίας Αραβανή και πολλών άλλων. Ωστόσο αναμένεται να έρθει στο κανάλι ο νέος επικεφαλής προγράμματος, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, προέρχεται από τη δεξαμενή προσώπων του MEGA, αλλά δεν θα είναι ο Λοΐζος Ξενόπουλος.  Τα ονόματα συνολικά που αφορούν το ριάλιτι θα ανακοινωθούν μόλις μία εβδομάδα πριν από την αναχώρηση όλων για τον Αγιο Δομίνικο και θα πρέπει να έχουν την έγκριση του Ατζούν Ιλιτζαλί. 

 Ο Tούρκος παραγωγός πραγματοποίησε μια επίσκεψη-αστραπή την περασμένη εβδομάδα όπου παρακολούθησε κάποια βίντεο που του έδειξαν οι συνεργάτες του με παίκτες που θεώρησαν ότι είναι καλές επιλογές σε πρώτη φάση. Μέχρι το τέλος του χρόνου πρόκειται να έρθει ξανά στην Ελλάδα προκειμένου να πραγματοποιήσει μια σειρά επαφών και συναντήσεων με τα στελέχη του ΣΚΑΪ και φυσικά για να δώσει το OK για την τελική επιλογή των παικτών.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης