Ερωτευμένη η Τουρκάλα με τον Βασάλο: «Αν ήταν Τούρκος δεν θα ξέφευγε από μένα»

Ερωτευμένη η Τουρκάλα με τον Βασάλο: «Αν ήταν Τούρκος δεν θα ξέφευγε από μένα»

Παρά το... χαστούκι που του έδωσε, όταν εκείνος την πλησίασε για να της προσφέρει ένα λουλούδι και να την φιλήσει στο μάγουλο, ο όμορφος personal trainer από την ομάδα των «Μαχητών» φαίνεται πως γοήτευσε την Sabriye Şengül

Ερωτευμένη η Τουρκάλα με τον Βασάλο: «Αν ήταν Τούρκος δεν θα ξέφευγε από μένα»
Η θερμόαιμη Τουρκάλα που ούρλιαξε από τα νεύρα της όταν έχασε από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ερωτεύτηκε τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αφού πρώτα τον χαστούκισε!

Στο ελληνοτουρκικό γλέντι που έστησε ο Fedon με καλεσμένους τους Έλληνες και Τούρκους παίκτες των δύο ριάλιτι, ο personal trainer,  Κωνσταντίνος Βασάλος, πλησίασε την Τουρκάλα για να της δώσει ένα λουλούδι και ένα φιλί στο μάγουλο. Εκείνη τότε τον χαστούκισε.

Κλείσιμο




Στη συνέχεια όμως, ηρέμησε και δέχτηκε να χορέψει ένα τσιφτετέλι μαζί του. Επάνω στον χορό, τον ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. «Πραγματικά… ερωτεύτηκα! Τόσο γλυκό, ζεστό και ντροπαλό άντρα δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου! Πραγματικά είναι πολύ ευγενής. Είναι ο πιο ελκυστικός άνδρας που έχω δει! Τον ερωτεύτηκα! Αν ήταν Τούρκος, δεν θα ξέφευγε από μένα», είπε η Sabriye Şengül στην κάμερα του «Survivor».




Το χαστούκι στον Βασάλο και τα ουρλιαχτά όταν έχασε από τη Βαλαβάνη

'Αναυδος έμεινε ο Κωνσταντίνος Βασάλος όταν δέχτηκε το χαστούκι της Τουρκάλας παίκτριας. Άλλοι γέλασαν με  την κίνηση αυτή και άλλοι αναρωτήθηκαν γιατί η Sabriye αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο. Όπως και να έχει, οι σχέσεις του Βασάλου με τη Sabriye όχι μόνο αποκατάσταθηκαν μετά το χαστούκι, αλλά η Τουρκάλα δήλωσε ότι ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα τον personal trainer.

Ο χαρακτήρας της Sabriye είναι εκρηκτικός. Όταν ο Τούρκος παραγωγός Αcun Ilicali σύστησε στους 'Έλληνες ''Survivor'' τη Sabriye Şengül, είπε για εκείνη ότι σε αντίθεση με τη Σάρα Εσκενάζυ που είναι πάντοτε χαμογελαστή, εκείνη δεν χαμογελά ποτέ.

Κατά τη διάρκεια του τουρκικού ''Survivor'' που γυρίζεται παράλληλα με το ελληνικό στον Άγιο Δομίνικο, η Τουρκάλα παίκτρια μη δυνάμενη να διαχειριστεί την ένταση του παιχνιδιού έχει επιτεθεί σε συμπαίκτριες της.

Στο ματς της Παρασκευής, όταν έχασε από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον στόχο, η Sabriye πέταξε τις μπάλες της με δύναμη στο έδαφος και ξέσπασε σε άναρθρες κραυγές. Στη συνέχεια απομακρύνθηκε από τον στίβο μάχης για να ηρεμήσει.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης