Survivor: «Πελάτες» των Μαχητών οι Διάσημοι μετά την επιστροφή του Μάριου Πρίαμου!

Survivor: «Πελάτες» των Μαχητών οι Διάσημοι μετά την επιστροφή του Μάριου Πρίαμου!

Αδύναμοι κρίκοι Χούτος και Μπό, ντεφορμέ Ντάνος και Ευρυδίκη, σε απόγνωση η Λάουρα - Εντυπωσιακός ο Σπαλιάρας, θεαματική επάνοδος του Κύπριου, άνετοι Μισθοφόρος και Βασάλος -Απόψε η τελευταία αποχώρηση πριν την ένωση

Survivor: «Πελάτες» των Μαχητών οι Διάσημοι μετά την επιστροφή του Μάριου Πρίαμου!
Σε μαρτύριο εξελίσσονται οι αγώνες των τελευταίων ημερών για τους Διάσημους
στο πιο θεαματικό
Survivor των ελληνικών τηλεοπτικών χρονικών. Οι
Μαχητές
Κλείσιμο
, τους έχουν πάρει τον αέρα και ειδικά μετά την επιστροφή του Μάριου Πρίαμου
, ο οποίος δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση – ακόμη και κοιλίτσα έφτιαξε στο νοσοκομείο – μετά το ατύχημα, εδραιώνουν την υπεροχή τους, έστω κι αν πρόκειται για τις τελευταίες ημέρες πριν την ένωση των δύο ομάδων.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο οι Διάσημοι πήγαν σαν το… αρνί του επάθλου. Ούτε «μπεεε» δεν πρόλαβαν να κάνουν. Οι Μαχητές τους νίκησαν άνετα και χαλαρά με σκορ 10-4 και αν ήταν πιο αδίστακτοι ή έστω συγκεντρωμένοι θα τους ισοπέδωναν ακόμη περισσότερο. Είναι φανερό πλέον ότι η ομάδα των Διάσημων έχει αποδυναμωθεί δραματικά, ιδίως μετά την φυγή της Παπαδοπούλου και την αποχώρηση του Χανταμπάκη. Οι εναπομείναντες έχουν φτάσει στα όριά τους και δεν μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί. Θυμίζουν κάπως την Μπαρτσελόνα, που από τα μεγαλεία μίας περιόδου έγινε χθες βράδυ ορεκτικό της επελαύνουσας Γιουβέντους, που την άφησε εκτός ημιτελικών τσάμπιονς λιγκ.

Ο Αγγελόπουλος είναι φανερό ότι είναι ντεφορμέ το τελευταίο διάστημα, (χθες είχε δύο ήττες και μηδέν νίκες), ενώ και η Ευρυδίκη, που δείχνει κουρασμένη από τους συνεχείς αγώνες, δεν πάει όσο καλά υπόσχονταν παλαιότερες επιδόσεις της. Ακόμα και η Σάρα την… κολάτσισε χθες! Στους δε αδύναμους κρίκους της ομάδας, δηλαδή τον Μπο, τη Λάουρα και, ανάλογα με τα αγωνίσματα, τον Κοκκινάκη, προστέθηκε πλέον και ο Χούτος, ενώ ο Χρανιώτης απλώς διασώζεται (χθες είχε μία νίκη και μία ήττα από τον… Σπαλιάρα!). 


Ο πρώην ποδοσφαιριστής όμως είναι στα μαύρα χάλια του και μοιάζει ήδη και με πρώην παίκτη Survivor! Αν περιέγραφε τους αγώνες στον Άγιο Δομίινικο ο Βασίλης Σκουντής (που είχε πει στο ευρωμπάσκετ του 2005 το «βάλτο αγόρι μου» στο μεγάλο σουτ του Διαμαντίδη) και έβλεπε τον Χούτο, θα έλεγε μάλλον «άστο αγόρι μου»! Ο Λάμπρος δεν κολυμπάει, δεν τρέχει, δεν ισορροπεί και δεν ευστοχεί! Λογικό ήταν λοιπόν που χθες βράδυ έχασε και στους τρεις αγώνες που πήρε μέρος. Και έχασε από δύο αντιπάλους (Ορέστη και Κώστα Αναγνωστόπουλο), που δεν περνάνε ούτε έξω από γυμναστήριο και φυσικά τον Μάριο Πρίαμο. Και τον Πάγκαλο να αντιμετώπιζε, πάλι θα έχανε έτσι όπως παίζει εσχάτως. Για την πρώτη ήττα του μάλιστα από τον Ορέστη, του φταίγανε τα… τσουρέκια, που είχε φάει νωρίτερα και υποτίθεται τον… βάρυναν!

Ο Μπο ήταν και πάλι η χαρά του αντιπάλου. Αυτή τη φορά για τον επιπλέον λόγο ότι σχεδόν δεν ξέρει κολύμπι! Είναι κατόρθωμα που βρήκε από την πισίνα, καθώς όλοι ήταν έτοιμοι, μόλις δουν ότι κάτι δεν πάει καλά, να βουτήξουν για να τον τραβήξουν έξω! Ο ίδιος ένιωθε περήφανος που κολύμπησε συνολικά γύρω στα τριάντα μέτρα χωρίς σωσίβιο και βατραχοπέδιλα και χαροποίησε και τους δικούς του ανθρώπους στην Ελλάδα, που ξέρουν την αδυναμία του, όμως στο Survivor δεν πήγε για να πετάξει τα μπρατσάκια, αλλά για να κερδίζει και κανέναν αγώνα.

Η Λάουρα επιβεβαίωσε και στον τελευταίο αγώνα ότι είναι η πιο διάσημη τουρίστρια - και μάλιστα στο… τζάμπα - αυτή την εποχή στην ευρύτερη περιοχή της Καραϊβικής. Να τρέξει δεν μπορεί. Να μπουσουλήσει κάτω από εμπόδια, ούτε λόγος. Να κολυμπήσει, ούτε κατά διάνοια. Να ευστοχήσει, δεν προλαβαίνει καν να έχει την ευκαιρία. Χθες προέκυψε και ένας ακόμη αποτρεπτικός λόγος συμμετοχής της στους αγώνες: εμφάνισε, όπως έλεγε σχεδόν απηυδισμένος με αυτή την εικόνα ως και ο Τανιμανίδης, «υψοφοβία»! Η συμπαθής κατά τα άλλα παρουσιάστρια είχε τρομάξει από την αρχή βλέποντας τον αγωνιστικό χώρο και έψαχνε δικαιολογίες να λουφάρει. Μόλις ανέβηκε στην εξέδρα της αφετηρίας τα έχασε και έπαθε μία μίνι κρίση πανικού. Η απόγνωση ζωγραφίστηκε στα μάτια της σαν να έβλεπε το «Ψυχώ» του Χίτσκοκ. Μέχρι και η αντίπαλός της, η Ελισάβετ πήγε να της δώσει κουράγιο. Τελικά αποσύρθηκε, αφήνοντας την ομάδα της για μία ακόμη φορά εκτεθειμένη. Παρά ταύτα στο τέλος του παιχνιδιού, αντί να ζητήσει να την πάνε στο αεροδρόμιο για να πετάξει για Αθήνα, επέστρεψε απτόητη και μέσα στην καλή χαρά στην παραλία των Διάσημων, ελπίζοντας ότι θα συνεχίσει τις διακοπές της.


Οι μαχητές
Στην αντίπερα όχθη, οι Μαχητές φαίνεται να βρήκαν ρυθμό στην πιο κατάλληλη στιγμή. Με την επιστροφή του Μάριου Πρίαμου ενισχύονται και τουλάχιστον έχουν εξασφαλισμένο φαγητό και άλλα έπαθλα μέχρι να γίνει η ένωση των δύο ομάδων. Είναι βέβαια ικανοί και για το χειρότερο, αφού τους τσακωμούς και τις γκρίνιες τις έχουν στο τσεπάκι. Ο Ορέστης σέρνει το χορό της κριτικής προς τις κοπέλες της ομάδας (όλα του φταίνε του Τσανγκ, απ’ αυτά που κάνουν, ή δεν κάνουν η Σάρα και η Ελισάβετ), ενώ παρασέρνει στη γκρίνια και τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είναι πάντα ικανός να διαπληκτιστεί ακόμα και με τους Χόρχε και Ραούλ της παραγωγής, πόσο μάλλον με οποιονδήποτε συμπαίκτη του. Προς το παρόν, πάντως οι νίκες έχουν ηρεμήσει τα πνεύματα.

Μάλιστα στον χθεσινό αγώνα παραήταν χαλαροί, στα όρια της υπεροψίας οι Μαχητές. Είναι χαρακτηριστικό ότι διαχειρίστηκαν λάθος το πρώτο πέναλτι που κέρδισαν λόγω της απόσυρσης της Λάουρας. Επέλεξαν τον Μπο μεν (σωστά) ως αντίπαλο, αλλά έβαλαν απέναντί του τον Κώστα Αναγνωστόπουλο. Ο Κώστας κέρδισε μεν, αλλά στη συνέχεια ήταν και πάλι η σειρά τους να παίξουν και εκεί φάνηκε η κούραση και η χαλαρότητά του, με αποτέλεσμα να χάσει, κάνοντας παιδιάστικα λάθη. Κανονικά στο πέναλτι έπρεπε να βάλουν άλλον αντίπαλο στον Μπο, ώστε να πάει ξεκούραστος μετά ο Κώστας, όπως πρότεινε, αλλά δεν εισακούστηκε ο Σπαλιάρας.

Στο δεύτερο πέναλτι και με το σκορ 9-3 αποφάσισαν να επιλέξουν τον Κοκκινάκη (με αντίπαλο τον Κ. Βασάλο) για να μην διασύρουν άλλο τον Μπο ή τον Χούτο. Μάλιστα οι Μαχητές έχασαν στο σημείο αυτό, αλλά ο αγώνας είχε ήδη κριθεί.

Με την ψυχολογία τους στα ύψη, οι Μαχητές βλέπουν ως και τους πιο αδύναμους παίκτες τους να κερδίζουν. Ο Σπαλιάρας κέρδισε δύο αγώνες και δεν έχασε κανέναν, η δε Σάρα νίκησε την Ευρυδίκη.


Η εξέλιξη του αγώνα
Με την επιστροφή του Μάριου Πρίαμου οι δύο ομάδες έχουν τον ίδιο αριθμό παικτών, δηλαδή από επτά και μάλιστα με την ίδια σύνθεση, πέντε άνδρες, δύο γυναίκες.
Αυτή η ισορροπία εκθέτει πλέον τους Διάσημους, οι οποίοι δεν μπορούν να «κρύψουν», θέτοντας εκτός αγώνα, κάποιους πολύ αδύναμους παίκτες τους, όπως έκαναν όταν είχαν υπεραριθμία. Τώρα πλέον όλοι υποχρεούνται να παίζουν, με αποτέλεσμα να μπαίνουν ο στίβος να μοιάζει με πασαρέλα χειμερινής κολεξιόν: όλα τα παλτά στη φόρα! Και η Λάουρα και ο Μπο και ο Κοκκινάκης και ο Χούτος αναγκάζονται να αγωνιστούν την ίδια μέρα. Οι Μαχητές που έχουν πιο ισορροπημένη σύνθεση ως προς τη δυναμικότητα των παικτών, το αξιοποιούν και επικρατούν. Είναι αποκαλυπτικό το γεγονός ότι χθες ξεκίνησαν με σερί 6-0, πήγαν στο 7-3 (η μικρότερη διαφορά στον αγώνα) και δεν κοίταξαν ποτέ πίσω. Το τελικό 10-4 είναι μάλλον τιμητικό για την εμφάνιση των Διάσημων.


Το αρνί
Η παραγωγή επέλεξε και πολύ σωστά να δώσει ως έπαθλο στους νικητές του χθεσινού αγώνα ένα ψητό αρνί - καθότι Πάσχα - και μπύρες. Εκείνο που δεν υπολόγισε ήταν ότι το ψήσιμο του αρνιού είναι ολόκληρη επιστήμη, που δεν την κατέχουν ούτε καν όλες οι περιοχές της Ελλάδας, (γι' αυτό και πολλοί προτιμούν το φούρνο, αντί της σούβλας), πόσο μάλλον στον μακρινό Άγιο Δομίνικο.

Το αρνί λοιπόν που πήραν οι νικητές Μαχητές ήταν μάλλον της… γαλλικής κουζίνας, ή άλλων ανάλογων σχολών, που σερβίρουν το κρέας σχεδόν ωμό. Για την ακρίβεια ήταν τόσο κακοψημένο, που πρέπει να έκαναν μεγάλη προσπάθεια να καταφέρουν κάτι τέτοιο οι τοπικοί μάγειροι. Ξεγελάστηκαν προφανώς και έβαλαν το σφάγιο σε δυνατή φωτιά, αγνοώντας ότι το ψήσιμο θέλει χαμηλή θράκα και υπομονή. Μόλις το είδαν να αρπάζει απ’ έξω και να καρβουνιάζει, νόμισαν ότι ψήθηκε και το έβγαλαν. Μέσα όμως ήτα ακόμα κόκκινο, όπως φάνηκε όταν το άνοιξαν και το σέρβιραν. Κάτι τέτοιους «ψήστες» στη Ρούμελη τους κρεμάνε στα πλατάνια, αλλά στον Άγιο Δομίνικο με επτά λυσσασμένα πεινασμένους ανθρώπους, ακόμη και καραμελωμένα (μπλιαχ) παϊδάκια να τους πήγαιναν θα έλεγαν κι ευχαριστώ.    

Ότι δεν ήξεραν από ψήσιμο φάνηκε κι από το ότι δεν είχαν καν δέσει τα πόδια του αρνιού, αλλά αυτά είναι πολυτέλειες.


Η αποχώρηση
Το ενδιαφέρον στο σημερινό επεισόδιο του Survivor στρέφεται στην αποχώρηση ενός παίκτη από τους Διάσημους. Προτεινόμενοι είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Κώστας Κοκκινάκης, ο Λάμπρος Χούτος και η Λάουρα Νάργες. Ο εκνευρισμός στις τάξεις της ομάδας είναι διάχυτος, παρά τις προσπάθειες που καταβάλουν οι παίκτες να μην διαταράξουν τις σχέσεις τους.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης