Jennifer Lopez, Rihanna και Drake το χριστουγεννιάτικο τρίγωνο της αμαρτίας

Jennifer Lopez, Rihanna και Drake το χριστουγεννιάτικο τρίγωνο της αμαρτίας

Η φωτογραφία που ανέβασε η Λατίνα τραγουδίστρια στο Instagram - Με «διαγραφή» απάντησε η Αφροαμερικανή τραγουδίστρια

Jennifer Lopez, Rihanna και Drake το χριστουγεννιάτικο τρίγωνο της αμαρτίας
Η Jennifer Lopez και ο Καναδός ράπερ, Drake είναι πλέον και επίσημα μαζί. Η Λατίνα σταρ και ο ράπερ, επιβεβαίωσαν τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να είναι το νέο ζευγάρι της showbiz, ανεβάζοντας μία κοινή φωτογραφία τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Κλείσιμο


Σε αυτή, ο Καναδός ράπερ φαίνεται να αγκαλιάζει τρυφερά την Jennifer Lopez. Το χαμόγελό της Λατίνας σταρ μαρτυρά ότι διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της προσωπικής της ζωής, μετά τον χωρισμό της με τον χορευτή Casper Smart.

Οι πρώτες φήμες που μιλούσαν για τη σχέσς της Lopez με τον Drake, κυκλοφόρησαν έναν μήνα πριν. Αφορμή είχαν σταθεί οι εμφανίσεις του Καναδού ράπερ, σε δύο live της 47χρονης σταρ.  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Lopez και ο Drake είχαν ένα ρομαντικό δείπνο και είχαν φύγει μαζί από το εστιατόριο.

Ωστόσο κανείς δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει αν πράγματι οι δύο τους ήταν κάτι παραπάνω από δύο φίλοι και συνεργάτες.




Η αντίδραση της Rihanna
Εκείνη όμως που είναι δυσαρεστημένη με την εξέλιξη αυτή, είναι η Rihanna, που όπως είναι γνωστό, είχε σχέση με τον Drake.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ποπ σταρ Rihanna είναι έξαλλη για την σχέση της 47χρονης Lopez και του 30χρονου ράπερ. Η πρώτη της αντίδραση ήταν να  σταματήσει να ακολουθεί την Jennifer Lopez στο Instagram.

Η φιλία της Lopez και της Rihanna κρατάει αρκετά χρόνια. Μάλιστα, μέσα στο 2016, σύμφωνα με δημοσιεύμα της Daily Mail, η ποπ σταρ Rihanna είχε κάνει δώρο στη Lopez ένα ζευγάρι μπλε μπότες του σχεδιαστή Manolo Blahnik. Tο δώρο είχε συνοδεύσει με ένα προσωπικό σημείωμα στο οποίο είχε αποκακλέσει τη Lopez «κακιά» γιατί ήξερε ότι θα φορούσε τις μπότες καλύτερα από εκείνη.

Η Lopez ενθουσιάστηκε με το δώρο που δέχτηκε από την Rihanna και έσπευσε να την ευχαριστήσει μέσω Instagram.

Τον Μάρτιο του 2015, η Jennifer είχε πει για την RiRi: «Είμαι μεγάλη θαυμάστρια της Rihanna και αισθάνομαι ότι είναι ένα κορίτσι που αγαπώ πολύ. Είναι πολύ γλυκειά».

Σε ερώτηση για το αν θα συνεργαζόταν μαζί της είχε πει: «Φυσικά! Ποιος δεν θα συνεργαζόταν μαζί της;»

Οι διαγραφές στο Instagram

                                     H Rihanna και ο Drake

Η Rihanna σταμάτησε να ακολουθεί τη Lopez στο Instagram, όταν έμαθε για τη σχέση της με τον πρώην σύντροφό της. Όσο για εκείνον; Είχε σταματήσει να τον «ακολουθεί» στα social media ήδη από τον περασμένο Οκτώβριο.

Ωστόσο, τόσο η Λατίνα σταρ Jennifer Lopez, όσο και ο Drake συνεχίζουν να είναι followers της ποπ σταρ από τα Barbados, που όπως όλα δείχνουν, αισθάνεται προδομένη.


Δείτε βίντεο:
Jennifer Lopez, Rihanna και Drake το χριστουγεννιάτικο τρίγωνο της αμαρτίας












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης