Η Rihanna ξέγραψε τη Lopez επειδή της πήρε τον πρώην της!

Η Rihanna ξέγραψε τη Lopez επειδή της πήρε τον πρώην της!

Είναι φίλες πολλά χρόνια, αλλά φαίνεται ότι ο Drake μπήκε ανάμεσά τους

Η Rihanna ξέγραψε τη Lopez επειδή της πήρε τον πρώην της!
Καμιά φορά και οι celebrities... ξεκατινιάζονται! Γιατί πώς αλλιώς μπορείς να χαρακτηρίσεις την απόφαση της Rihanna να κάνει unfollow στα social media την Jennifer Lopez λόγω των φημών που κυκλοφορούν και τη θέλουν ζευγάρι με τον πρώην της Drake;

Οπως φαίνεται τα κουτσομπολιά που θέλουν J-Lo και Drake ζευγάρι έχουν ενοχλήσει πολύ τη Rihanna και εκείνη δεν θέλησε να το κρύψει.

Ετσι οι παρατηρητικοί χρήστες του Instagram είδαν χθες την τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος να ρίχνει... πόρτα στην J-Lo και να σταματάει πλέον να την ακολουθεί στο κοινωνικό μέσο δικτύωσης.

Κλείσιμο
Οι φήμες για την 47χρονη Jennifer και τον 30χρονο ράπερ ξεκίνησαν από μία κοινή τους φωτογραφία σε συναυλία που είδε το φως της δημοσιότητας.



Σύμφωνα με πηγές του «E! News» οι δυο τους δεν είναι απλώς φίλοι και εθεάθησαν και στο «Delilah» στο δυτικό Χόλιγουντ από όπου μάλιστα αναχώρησαν μαζί.

Η Jennifer και η Rihanna είναι πολλά χρόνια φίλες παρά το γεγονός ότι ηλικιακά τις χωρίζουν 19 χρόνια.

Αυτή η φιλία ωστόσο τώρα τίθεται σε αμφισβήτηση καθώς η Rihanna είχε μία έντονη σχέση με τον Drake και μάλλον δυσκολεύεται να τον φαντάζεται στην αγκαλιά της φίλης της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης