Μετά τους «World Party», ο Γιώργος Μαυρίδης ξεκινά ένα νέο τηλεοπτικό project
Γεωργία Παπαδημητρίου
«Στον δρόμο» θα λέγεται η νέα εκπομπή του Γιώργου Μαυρίδη, του tattoo artist που έγινε αγαπητός στο ευρύ κοινό μέσα από την εκπομπή «World Party».
Ο Γιώργος Μαυρίδης, ο Γιώργος Λέντζας (που επίσης συμμετείχε στο ''World Party'') και η σκυλίτσα Μόλλυ, ξεκινούν νέα ταξίδια σε όλη την Ελλάδα με ένα βανάκι και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα μένουν μέσα σε αυτό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Φτιάξε Καφέ να στα Πω», δύο κανάλια διεκδικούν το νέο τηλεοπτικό project.
Όσο για το επόμενο project του Σάκη Τανιμανίδη; Ο παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη θα παρουσιάσει το ριάλιτι «Survivor».
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.