Με αφορμή το νέο του επαγγελματικό βήμα, το «Survivor», ο Σάκης Τανιμανίδης, παραχώρησε μία συνέντευξη στο Down Town.
Μιλώντας για όσα αγαπάει επάνω στη σύντροφό του, Χριστίνα Μπόμπα, είπε: «Το μυαλό της, το χαμόγελο και τον τουρλωτό της κ..ο!».
Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα
Κλείσιμο
Δεν ακούγεται σεξιστικό; «Δεν είναι σεξιστικό, είναι σέξι»,
απάντησε.
Δεν
θα θυμώσει μόλις διαβάσει τι είπες; «Να θυμώσει επειδή έχει ωραίο κ...ή
που το αγόρι της είναι αληθινό και δεν κρύβει τα λόγια του;», αναρωτήθηκε.
Στην ίδια συνέντευξη παραδέχτηκε ότι δεν είναι πιο η μακροχόνια σχέση που είχε, αλλά είναι η πιο έντονη: «Είναι η πιο έντονη! Είμαστε μαζί ενάμιση χρόνο. Βέβαια, τους πρώτους 7 μήνες βρεθήκαμε 3 μέρες, αφού εγώ ταξίδευα για την εκπομπή».
Κρατιέται μια σχέση από απόσταση; «Ίσα ίσα, αναζωπυρώνεται με την απόσταση. Σου λείπει, της λείπεις, δεν μαλώνετε, δεν φθείρεσαι και όταν βρίσκεστε ύστερα από καιρό, το σεξ είναι καταπληκτικό!», απάντησε.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.