Στη Μυτιλήνη θα παντρευτεί η πριγκίπισσα της Ταϊλάνδης

Στη Μυτιλήνη θα παντρευτεί η πριγκίπισσα της Ταϊλάνδης

Ποια είναι η καυτή πριγκίπισσα Sirivannavari Nariratana - Είναι σχεδιάστρια μόδας, είναι ζάπλουτη και ασχολείται με το μπάντμιτον και την ιππασία

Στη Μυτιλήνη θα παντρευτεί η πριγκίπισσα της Ταϊλάνδης
O γάμος της χρονιάς αναμένεται να γίνει τον Αύγουστο στη Μυτιλήνη. Η πριγκίπισσα της Ταϊλάνδης Sirivannavari Nariratana σύμφωνα με πληροφορίες του lesvospost θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της στην καθολική εκκλησία της Μυτιλήνης ενώ η δεξίωση θα γίνει στον οινοφόρο. 

Αν επιβεβαιωθεί το γεγονός ο πριγκιπικός γάμος αναμένεται να συγκεντρώσει παγκόσμιο ενδιαφέρον καθώς θα έχει προσκεκλημένους γαλαζοαίματους από διάφορα κράτη του πλανήτη.


Κλείσιμο

Η 29χρονη πριγκίπισσα είναι η μοναδική κόρη του διαδόχου του θρόνου της Ταϊλάνδης πρίγκιπα Maha Vajralongkorn και εγγονή του βασιλιά Bhumibol Adulyadej. 



Η Siriwannawari είναι γεννημένη στις 8 Ιανουαρίου του 1987 και μετά το χωρισμό των γονιών της μετακόμισε στο Ηνωμένο Βασίλειο με την μητέρα και τα αδέρφια της. Στις 15 Ιουνίου του 2015 επέστρεψε στην Ταϊλάνδη με διαταγή του παππού της. Το 2009 βρέθηκε στη λίστα του Forbes με τους 20 πιο «καυτούς» βασιλιάδες του πλανήτη.

Η νεαρή πριγκίπισσα έλαβε την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευσή της στη σχολή Chitralada. Εχει σπουδάσει μόδα και κλωστοϋφαντουργία στη Σχολή Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, στο Πανεπιστήμιο του Chulalongkorn.



Η αγάπη της για τη μόδα την έχει κάνει δημοφιλή στα μεγαλύτερα ντεφιλέ του κόσμου. Φέτος παρουσίασε τη δική της σειρά ρούχων στο Fashion Week του Παρισιού ενώ το 2007, είχε κληθεί από τον Γάλλο μόδιστρο Pierre Balmain να παρουσιάσει επίδειξη της στο Παρίσι. 

Τα ενδιαφέροντά της επεκτείνονται στις τέχνες και τον αθλητισμό. Εκπροσώπησε την Ταϊλάνδη στο μπάντμιντον το 2005 στους Πανασιατικούς Αγώνες και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο ενώ λατρεύει και την ιππασία. Πιστή και αυτή στα βήματα του παππού της ο οποίος ουκ ολίγες φορές είχε αγωνιστεί σε διεθνείς αγώνες ιστιοπλοΐας.



Η Siriwannawari είναι δεύτερη στη σειρά για το θρόνο της χώρας της, γεγονός που γεννά ερωτήματα για τη τύχη της καριέρας της στο χώρο της μόδας όταν θα κληθεί να αναλάβει τα πριγκιπικά της καθήκοντα

Η πριγκίπισσα εκτός από όμορφη και εντυπωσιακή είναι και πλούσια. Η περιουσία της ξεπερνάει τα 35 δισ. δολάρια ενώ η σελίδα της στο Facebook έχει περισσότερα από 35.000 likes.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης