Ανδρέας Φουστάνος: «Πρόδωσε» τον γάμο της Ελένης Μενεγάκη

Ανδρέας Φουστάνος: «Πρόδωσε» τον γάμο της Ελένης Μενεγάκη

«Στον πρώτο ήμουν κουμπάρος. Στον δεύτερο δεν ήμουν καλεσμένος», είπε ο γνωστός πλαστικός χειρουργός

Ανδρέας Φουστάνος: «Πρόδωσε» τον γάμο της Ελένης Μενεγάκη
Πολλά έχουν γραφτεί για τον φημολογούμενο γάμο της Ελένη Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου. Μάλιστα, πριν από έναν μήνα, η όμορφη παρουσιάστρια, είχε ανεβάσει μία φωτογραφία μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο, τον αδερφό της, Θοδωρή Μισόκαλο και καλούς φίλους, γράφοντας: «Υπέροχη βραδιά για την πρώτη μας επέτειο».



Κλείσιμο
Ο Ανδρέας Φουστάνος, που μαζί με την Νατάσα Θεοδωρίδου, ήταν κουμπάροι στον γάμο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, μιλώντας στην κάμερα του «Καλημερούδια», «πρόδωσε» τον νέο γάμο της παρουσιάστριας.

«Διατηρούμε πάρα πολύ καλές σχέσεις», δήλωσε ο Ανδρέας Φουστάνος για την Ελένη Μενεγάκη. Στον γάμο της ήταν καλεσμένος; «Σε ποιον από όλους; Στον έναν ήμουν κουμπάρος. Στον δεύτερο όχι»,
απάντησε ο Ανδρέας Φουστανος.

Τι αγαπά στην Ελένη; «Η Ελένη είναι συνέχεια χαρούμενη. Γελάει είναι ζωντανή και είναι ακομπλεξάριστος άνθρωπος», απάντησε.

Θυμίζουμε ότι ο πρώτος γάμος της Ελένης Μενεγάκη, ήταν με τον Σταύρος Γαρδέρη. Η παρουσιάστρια ήταν μόλις 21 ετών και ο γάμος της με τον νεαρό επιχειρηματία διήρκεσε έναν χρόνο.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης