Νίκος Ορφανός για Γιώργο Κιμούλη: «Έχει κάθε δικαίωμα να κάνει όποια δουλειά θέλει»

Νίκος Ορφανός για Γιώργο Κιμούλη: «Έχει κάθε δικαίωμα να κάνει όποια δουλειά θέλει»

«Δεν κατηγορήθηκε ποινικά για κάτι» συμπλήρωσε ο ηθοποιός 

Orfanos-Kimoulis
Ο Νίκος Ορφανός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας», με αφορμή την θεατρική παράσταση «Άσπρο πάτο» στην οποία πρωταγωνιστεί. Ο ηθοποιός με τις δηλώσεις του αναφέρθηκε επίσης τόσο στα παιδικά του χρόνια, όσο και στον Γιώργο Κιμούλη.

«Ως παιδί δεν ήμουν ιδιαίτερα ευτυχισμένο. Βαριόμουν πολύ, ασφυκτιούσα. Οι γονείς μου δεν ήταν και πολύ ζεστοί συναισθηματικά, έτσι ήταν τότε πιο αποστασιοποιημένοι. Δεν θα ‘θελα να ξαναγίνω παιδί, γιατί καταφέρνω να γίνομαι μέσα από τη δουλειά μου. Τώρα προσπαθώ να κάνω τον δικό μου γιο το παιδί που θα ‘θελα να είμαι» ανέφερε αρχικά.

Μιλώντας για τους παίκτες των ριάλιτι εκπομπών που ασχολούνται με τον χώρο της υποκριτικής, απάντησε: «Πάντα γινόταν αυτό και παγκοσμίως, να βγει κάποιος από ένα reality, να παίξει σε μία ταινία ή μια παράσταση και μετά να εξαφανιστεί. Δεν αισθάνομαι κάποιου είδους ανταγωνισμό. Οι δουλειές που δεν θέλουν ηθοποιούς απευθύνονται σε κόσμο που δε θέλω να απευθυνθώ εγώ».

Τέλος, ο Νίκος Ορφανός αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη και το ενδεχόμενο της επιστροφής του ηθοποιού στο θέατρο: «Ο Γιώργος Κιμούλης δεν κατηγορήθηκε ποινικά για κάτι. Έχει κάθε δικαίωμα να κάνει όποια δουλειά θέλει. Το κοινό αποφασίζει».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-co6rwry0l2ht)
 
Οι δηλώσεις του Νίκου Ορφανού για τις υποθέσεις Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρου Φιλιππίδη
Ο Νίκος Ορφανός είχε μιλήσει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και είχε αναφερθεί στο ελληνικό #metoo και τους προφυλακισμένους συναδέλφους του, Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη.

«Δεν έχει τύχει να συνεργαστώ ούτε με τον Πέτρο Φιλιππίδη ούτε με τον Δημήτρη Λιγνάδη, τους γνωρίζω μέσα από καλλιτεχνικές συναναστροφές και παραστάσεις. Ομολογουμένως είναι πάρα πολύ θλιβερό αλλά όπως είπατε και εσείς είναι μια ευκαιρία να ξεσκαρτάρουμε τα πράγματα και να επαναπροσδιορίσουμε τους κώδικες συμπεριφοράς. Οι συμπεριφορές αλλάζουν, οι αξίες επαναπροσδιορίζονται. Είμαστε σε μια μεταβατική εποχή που πρέπει λίγο να μάθουμε να φερόμαστε διότι οι αντοχές και ανοχές των ανθρώπων δεν είναι αυτές που ήταν σε παλαιότερες εποχές» είχε πει αρχικά ο ηθοποιός. 

«Οι νέοι συνάδελφοι δεν ανέχονται και καλά κάνουν. Η εργασιακή αξιοπρέπεια, ότι επάγγελμα και να κάνεις, είναι αδιαπραγμάτευτη. Πρέπει να τα ξαναμάθουμε αυτά τα πράγματα. Είναι κακοποιητικές συμπεριφορές που τις αγνοούσαμε. Έχουν να κάνουν με το ποινικό δίκαιο. Εύχομαι η δικαιοσύνη να επέμβει και να τις ξεσκαρτάρει. Το θέατρο όμως δεν δέχεται πλήγμα μόνο από τις προσωπικές συμπεριφορές αλλά και από πολλά άλλα. Αντέχουμε όμως, δημιουργούμε και δεν το βάζουμε κάτω».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cig3qyzi3xo9)

Ειδήσεις σήμερα:

Τα σκοτεινά μυστικά της ιέρειας του «οργασμικού διαλογισμού» και η έρευνα του FBI

Με στιλέτο «πεταλούδα» επιχείρησε να μπει στη Βουλή ο 14χρονος μαθητής

Στο σφυρί 30 «επώνυμα» ακίνητα σε Μύκονο και Αράχωβα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης