Ποιος Παπαδόπουλος: Eκνευρισμός στο Twitter για την αντικατάσταση ηθοποιού στη σειρά

Ποιος Παπαδόπουλος: Eκνευρισμός στο Twitter για την αντικατάσταση ηθοποιού στη σειρά

Τον ρόλο του Αλέξανδρου Παπαδόπουλου ερμηνεύει πλέον ο Κωνσταντίνος Γεωργιόπουλος και όχι ο Νίκος Seymour Σταθόπουλος

Poios-papadopoulos432423
Η νέα κωμική σειρά του ANT1 με τίτλο «Ποιος Παπαδόπουλος», έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, αποσπώντας θετικά σχόλια από τους τηλεθεατές που την παρακολουθούν.

Ωστόσο, οι φαν της σειράς αντιμετώπισαν μία μεγάλη έκπληξη στο τελευταίο επεισόδιο, καθώς αντικαταστάθηκε ένας από τους πρωταγωνιστές.

Πιο συγκεκριμένα, τον ρόλο του Αλέξανδρου Παπαδόπουλου ερμηνεύει πλέον ο Κωνσταντίνος Γεωργιόπουλος και όχι ο Νίκος Seymour Σταθόπουλος.

Η συγκεκριμένη και απότομη αλλαγή όπως φάνηκε δεν άρεσε στους τηλεθεατές, με αποτέλεσμα να φτάσουν το hashtag της σειράς στις πρώτες θέσεις των trends στο Twitter. Πολλοί χρήστες απόρησαν γιατί να αλλάξει ο ηθοποιός, ενώ δεν ήταν λίγοι κι αυτοί που εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους. Βέβαια, υπήρχε και η άλλη άποψη, όπου πολλοί φαν της σειράς, θεώρησαν ότι δεν πρέπει να αντιδρούν τόσο έντονα οι υπόλοιποι, αφού ο νέος ηθοποιός δεν φταίει σε τίποτα για να υπάρχουν αρνητικά σχόλια.

Ακολουθούν μερικά tweets:

Κλείσιμο
Η υπόθεση της σειράς
Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις και απρόοπτα. Κάποιες εκπλήξεις, όμως, και απρόοπτα φέρνουν τα πάνω κάτω, σε βαθμό που η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχό μας. Αυτό συμβαίνει και στο «Ποιος Παπαδόπουλος;».

Στην κωμική σειρά του AΝΤ1, τα μπλεξίματα ξεκινούν από τα… γεννοφάσκια των πρωταγωνιστών. 16 χρόνια πριν, εξαιτίας μίας συνωνυμίας, δύο μωρά μπερδεύονται στο μαιευτήριο και μεγαλώνουν με τη λάθος οικογένεια.16 χρόνια μετά, όταν το λάθος αποκαλύπτεται, οι πλούσιοι αριστοκράτες Παπαδόπουλοι θα αναγκαστούν να φιλοξενήσουν στην έπαυλή τους τους φτωχούς Παπαδόπουλους για χάρη των αγοριών τους.

Πώς θα ξεμπλεχτεί το κουβάρι αυτής της αναγκαστικής συμβίωσης δύο οικογενειών από δύο εντελώς διαφορετικές κοινωνικές τάξεις και με χάσμα στο οικονομικό status;

Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί έβγαλαν σηκωτό από το συνέδριο τον Χου Τζιντάο - Τι ετοιμαζόταν να κάνει

Η 38χρονη έριξε το οξύ στον 36χρονο ενώ αυτός κοιμόταν, αποκάλυψε ο Κούγιας

Θάλεια Παπακώστα: Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και από Έλληνες σκηνοθέτες και από ξένους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης