Άννα Βαγενά: «Κάνω γυμνισμό σε αυτήν την ηλικία στην Νάξο»

Άννα Βαγενά: «Κάνω γυμνισμό σε αυτήν την ηλικία στην Νάξο»

«Υπάρχει πιο μεγάλη απελευθέρωση;» πρόσθεσε - Δείτε το βίντεο

annavagena928
Την άποψή της για τις αισθητικές επεμβάσεις, την ομορφιά και τη μόδα μίλησε η Άννα Βαγενά σε συνέντευξή της που προβλήθηκε σήμερα.

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στο πώς φροντίζει και περιποιείται τον εαυτό της.

«Δεν έχω κάνει τίποτα, ούτε μπότοξ. Θέλω να πω κάτι. Να μην ταλαιπωρούνται οι γυναίκες, να φροντίζουν τον εαυτό τους. Μην πέφτετε στην παγίδα ότι αυτό είναι μόδα. Τώρα είναι μόδα να ξυρίζουν τα φρύδια τους όλες και να είναι εκεί πάνω. Είναι σαν τη μάγισσα στη Χιονάτη. Ή κάτι φρύδια χοντρά σαν τον Παπαγιαννόπουλο, τον συγχωρεμένο. Γιατί τα κάνετε αυτά κορίτσια μου γλυκά; Η καθεμιά είναι όμορφη για αυτό που είναι. Τα νιάτα δεν μπορούμε να τα εγκλωβίσουμε πουθενά ούτε στο πρόσωπό μας, ούτε πουθενά αλλού. Αγαπάμε τον εαυτό μας με αυτό που είμαστε μεγαλώνοντας» είπε αρχικά.

Στην πορεία των δηλώσεών της αποκάλυψε ότι κάνει γυμνισμό και είπε σχετικά με αυτό: «Να κάνουν ό,τι θέλουν. Κάνω γυμνισμό σε αυτήν την ηλικία στην Νάξο. Εγώ κάθε καλοκαίρι πηγαίνω σε παραλία γυμνιστών. Πιο μεγάλη απελευθέρωση υπάρχει; Με αυτό το σώμα που έχω κι είμαι 75 χρονών. Είμαι γεννημένη το 1947. Όμως δεν έχω καπνίσει, δεν ξενυχτώ. Τρώω υγιεινά. Δεν μου αρέσει τα κρέας και τρώω σαλάτες και λαχανικά. Και δεν έχω κάνει τίποτα».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnccqqpranmx)




Ειδήσεις σήμερα:

«Συμφωνία για τους υδρογονάνθρακες» υπέγραψε ο Τσαβούσογλου στη Λιβύη

Την Τετάρτη η κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ζωγράφου

Οικονόμου: Η Αθήνα είναι «ανοιχτή» σε συνάντηση του Μητσοτάκη με τον Ερντογάν στην Πράγα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης