Άνταμ Λεβίν: Νέες κοπέλες «καίνε» τον τραγουδιστή και αποκαλύπτουν τις σεξουαλικές συνομιλίες τους

Άνταμ Λεβίν: Νέες κοπέλες «καίνε» τον τραγουδιστή και αποκαλύπτουν τις σεξουαλικές συνομιλίες τους

Καθώς φαίνεται, το... παράνομο ειδύλλιο με τη Σάμνερ Στροχ  δεν ήταν το μόνο για τον τραγουδιστή των Maroon 5

Adam_Levine-12
Νέες «παράνομες» συνομιλίες του Άνταμ Λεβίν βλέπουν το φως της δημοσιότητας, καθώς κι άλλες γυναίκες βγάζουν στη φορά τα ένοχα μυστικά του frontman των Maroon 5.

Μετά τη δημόσια καταγγελία του μοντέλου του Instagram με το όνομα Σάμνερ Στροχ, η οποία ισχυρίστηκε πως διατηρούσε σχέση με τον Λεβίν, λίγο πριν εκείνος ανακοινώσει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της συζύγου του, Μπεχάτι Πρίνσλοου, όλο και περισσότερες κοπέλες δημοσιεύουν στιγμιότυπα από τις συνομιλίες τους με τον τραγουδιστή.
Αυτή τη φορά, μία κωμικός, ονόματι Μαρίκα, δημοσίευσε μια σειρά από συνομιλίες της με τον τραγουδιστή. Στο πρώτο στιγμιότυπο ο Λεβίν δείχνει να της στέλνει μηνύματα και να αναφέρει: «Δεν θα έπρεπε να σου μιλάω, το ξέρεις έτσι» με τη νεαρή να του απαντά, «Ναι αλλά αν μιλάμε σε φιλικό επίπεδο, γιατί να μην είναι σωστό;». Μάλιστα, ο ίδιος φαίνεται να της έστειλε και ένα βίντεο, στο οποίο της λέει «Είμαι χαζός», χωρίς να γίνονται ξεκάθαροι οι λόγοι, για τους οποίους της προώθησε αυτό το υλικό.

Δείτε το βίντεο


Κλείσιμο
Μία ακόμα κοπέλα, η Άλισον Ρόσεφ, έσπευσε επίσης να μοιραστεί δημόσια τα προσωπικά της μηνύματα με τον Άνταμ Λεβίν, στα οποία όταν η κοπέλα δήλωσε φαν της μέταλ μουσικής, ο τραγουδιστής της απάντησε: «Δεν υπάρχουν πιο καυτές κοπέλες από εσένα». Σε συνέχεια της συνομιλίας, η Ρόσεφ του είπε «Είμαι πολύ παράξενη» και ο frontman των Maroon 5 της είπε «Αυτό είναι που μου αρέσει».

Η Ρόσεφ, όπως τόνισε πήρε την απόφαση να δημοσιεύσει αυτό το υλικό, διότι αισθάνεται πολύ άσχημα για τη σύζυγό του Λεβίν, Μπεχάτι Πρίνσλοου και θέλει να ενθαρρύνει και άλλες κοπέλες να κάνουν το ίδιο.
Adam_Levine__2_


Το σκάνδαλο με τον Άνταμ Λεβίν
Ένα μοντέλο του Instagram με το όνομα Σάμνερ Στροχ ισχυρίζεται πως διατηρούσε σχέση με τον frontman των Maroon 5, Άνταμ Λεβίν. Αν κι εκείνος είναι παντρεμένος με το σούπερ μόντελ, Μπεχάτι Πρίνσλοου εδώ και οκτώ χρόνια, σε ένα βίντεο στο TikTok η Σάμερ αποκάλυψε την «παράνομη» σχέση τους και άφησε μάλιστα, να διαρρεύσουν στιγμιότυπα από τις συνομιλίες τους.

Όπως ισχυρίζεται, η σχέση τους ξεκίνησε λίγο πριν εκείνος ανακοινώσει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της συζύγου του. «Ουσιαστικά, είχα σχέση με έναν άνδρα που είναι παντρεμένος με ένα σούπερ μόντελ της Victoria's Secret. Εκείνη την εποχή ήμουν νέα και αφελής. Νιώθω ότι με εκμεταλλεύονταν. Δεν ήμουν στο προσκήνιο, όπως είμαι τώρα, οπότε σίγουρα χειραγωγήθηκα πιο εύκολα», ακούγεται να λέει.


Στα μηνύματα που αντάλλασσαν στο Instagram και αποκάλυψε η γυναίκα, ο Λεβίν της έγραφε: «Είναι εξωπραγματικό το πόσο καυτή είσαι. Μου τρυπάει το μυαλό. Είσαι 50 φορές πιο καυτή από κοντά».
levin
Σύμφωνα με την κοπέλα, εκείνη και ο Λεβίν βλέπονταν για περίπου έναν χρόνο, μέχρι που μέσα σε λίγες μήνες, τερμάτισαν τη σχέση τους. Λίγο μετά τον χωρισμό τους, φέτος δηλαδή, ο 43χρονος μουσικός της ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της συζύγου με ένα... περίεργο μήνυμα. Ειδικότερα, της έγραψε: «Εντάξει, σοβαρή ερώτηση. Περιμένω ακόμα ένα μωρό κι αν είναι αγόρι, θέλω πραγματικά να το ονομάσω Σάμνερ. Είσαι εντάξει με αυτό;».
αδαμ
Όπως αναφέρει το μοντέλο στο βίντεο που δημοσίευσε, το εν λόγω μήνυμα την έκανε να νιώσει πολύ περίεργα, σαν να «βρίσκεται στην κόλαση». «Ξαφνικά ένιωσα σαν να διακυβέυεται η ηθική μου. Κατάλαβα ότι με χειραγωγούσε τόσο καιρό», αναφέρει.

Εξήγησε ότι ποτέ δεν σχεδίαζε να αντιμετωπίσει μια τέτοια κατάσταση και ειδικά, δημόσια όπως τώρα και γνώριζε τις συνέπειες της «δέσμευσης με μια ιστορία σαν αυτή».

«Ήθελα να το χειριστώ ιδιωτικά. Ποτέ δεν ήθελα να βγω μπροστά, γιατί προφανώς γνωρίζω τις συνέπειες που έχει αυτό που κάνω. Είχα στείλει απερίσκεπτα κάποια στιγμιότυπα οθόνης σε μερικούς φίλους που πίστευα ότι εμπιστευόμουν και ένας από αυτούς είχε προσπαθήσει να τα πουλήσει σε ταμπλόιντ... Ορίστε, λοιπόν», αναφέρει.
shutterstock_2096836993
Άνταμ Λεβίν και Μπεχάτι Πρίνσλοου Πηγή: Shutterstock

Αν και η Στροχ δεν διευκρίνησε πότε ακριβώς ξεκίνησε και πότε τελείωσε η σχέση τους, οι ισχυρισμοί της προέκυψαν μόλις πέντε ημέρες, αφότου η σύζυγος του Λέβιν  επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της σε μια ανάρτηση στο Instagram.

Η απάντηση του Λεβίν
Την απάντησή του σε όσα ισχυρίζεται το μοντέλο, Σάμνερ Στροχ, έδωσε τις προάλλες ο frontman των Maroon 5.

Μέσα από Instagram stories, ο Λεβίν αρνείται ότι είχε σχέση με τη Στροχ, αλλά παραδέχεται ότι «ξεπέρασε τα όρια»:

«Πολλά λέγονται για μένα τώρα και θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Έκρινα λάθος στο να μιλώ σε οποιονδήποτε άλλον πέρα από τη γυναίκα μου με τρόπο που παραπέμπει σε φλερτ. Δεν είχα σχέση, παρόλα αυτά, ξεπέρασα τα όρια κατά τη διάρκεια μία θλιβερής περιόδου στη ζωή μου. Σε ορισμένες περιπτώσεις έγινε ανάρμοστο. Το παραδέχομαι και έχω κάνει βήματα να το θεραπεύσω μαζί με την οικογένειά μου. Η γυναίκα μου και η οικογένιεά μου είναι αυτό που με νοιάζει περισσότερο στον κόσμο. Το να είμαι όσο αφελής και τόσο ηλίθιος να ρισκάρω το μοναδικό πράγμα που πραγματικά με ενδιαφέρει, είναι το μεγαλύτερο λάθος που έκανα ποτέ. Δεν πρόκειται να το ξανακάνω. Παίρνω όλη την ευθύνη. Θα το ξεπεράσουμε. Και θα το ξεπεράσουμε μαζί» έγραψε.

Δείτε την ανάρτησή του
adamlevain

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Πούτιν ανακοίνωσε μερική επιστράτευση στη Ρωσία - «Δεν μπλοφάρω για τα πυρηνικά»

Τραγωδία στην Τρίπολη: Νεκρός 15χρονος μετά από βόλτα με ποδήλατο

Βροχές από το μεσημέρι στην Αττική, υποχωρεί η θερμοκρασία σε όλη τη χώρα - Πού θα εκδηλωθούν καταιγίδες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης