Adam Levine: Τι πρέπει να ξέρετε για τον πιο σέξι άντρα στον πλανήτη!

Adam Levine: Τι πρέπει να ξέρετε για τον πιο σέξι άντρα στον πλανήτη!

Βάζει τα κλάματα στις ταινίες, δεν βλέπει την ώρα να γίνει πατέρας και του αρέσει να είναι γυμνός. Τι άλλο, όμως, χρειάζεται γνωρίζουμε για αυτόν;

Adam Levine: Τι πρέπει να ξέρετε για τον πιο σέξι άντρα στον πλανήτη!
Ο 34χρονος τραγουδιστής των Maroon 5 ανακηρύχθηκε από το αμερικανικό People ο πιο sexy άντρας για φέτος. Η φήμη του έχει απογειωθεί τελευταία, χάρη στο ρόλο του κριτή στο The Voice. Όσο για την προσωπική του ζωή, δηλώνει πανέτοιμος να παντρευτεί τo 24χρονo μοντέλο της Victoria’s Secret Behati Prinsloo. «Είμαι σε μια φάση που τα πάντα πηγαίνουν περίφημα. Δεν χρειάζεται τίποτα να γίνει καλύτερο απ’ ό,τι είναι τώρα» δηλώνει. από τον Νικόλα Μπογιόπουλο

 Τι πέρασε από το μυαλό του, όταν έμαθε πως είναι ο πιο sexy άντρας για φέτος; «Ως μουσικός έχεις φαντασιώσεις πως κερδίζεις Grammy, όχι τίτλους που έχουν να κάνουν με την εμφάνισή σου. Ήταν εντελώς σουρεαλιστικό, διασκεδαστικό και υπέροχο».

Πώς αντέδρασε η φίλη του; «Με μια γκριμάτσα».
Κλείσιμο

Από ποιους περιμένει «κακά» σχόλια; Φυσικά από τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας: Θα τον κοροϊδεύουν για καιρό λόγω του τίτλου. Όμως ακόμα περισσότερο πείραγμα περιμένει από τον Blake Shelton,  επίσης κριτή στο The Voice.

Τελευταία φορά που έκλαψε... «Κλαίω πολύ συχνά. Κυρίως με ταινίες. Θα κλάψω κάθε φορά που θα δω το E.T., θεωρώ πως είναι η καλύτερη ταινία που γυρίστηκε ποτέ».

Δεν ήταν πάντα sexy
«Στο λύκειο ήμουν ένα χάλι. Γεμάτος ακμή, κάτι που με έκανε να κρύβομαι κάτω από τεράστια καπέλα για χρόνια. Δεν είχα καθόλου αυτοπεποίθηση. Η μουσική με βοήθησε να ξεφύγω από όλα αυτά».

Περί γάμου
«Για χρόνια θεωρούσα πως ο γάμος δεν είναι για μένα. Ξαφνικά ένιωσα πως το θέλω. Δεν πρέπει να το κάνεις, αν δεν νιώσεις αυτό το ξαφνικό χτύπημα στο κεφάλι και τη φωνή μέσα σου να λέει “αυτό πρέπει να γίνει τώρα”. Είναι τόσο απλό».

Περί πατρότητας
«Θέλω πολύ να γίνω πατέρας. Δεν κάνω σχέδια, όμως. Θα μπορούσε να γίνει αύριο ή σε πέντε χρόνια. Θα είναι υπέροχο, όποτε κι αν συμβεί».

Το πρώτο του φιλί
«Την έλεγαν Kate. Ήμουν 11 ετών και βρισκόμουν σε μια κατασκήνωση. Με φίλησε και θυμάμαι να νιώθω τρελά ερωτευμένος. Θυμάμαι επίσης πως ήθελα κι άλλο».

Η πρώτη του σχέση
«Στο γυμνάσιο, με μια κοπέλα για την οποία έγραφα ποίηση».

Το πρώτο τραγούδι που τραγούδησε δημόσια.
«Δεν είχα ποτέ τόση αυτοπεποίθηση ώστε να τραγουδήσω μπροστά σε κόσμο. Τραγουδούσαμε στο δημοτικό και το έκανα πάντα πολύ χαμηλόφωνα. Όμως είχα ένα φανταστικό δάσκαλο που ερχόταν και μου έλεγε “είσαι πολύ καλός σε αυτό”».

Γυμναστική και Adam

«Πριν από λίγα χρόνια, έκανα για πρώτη φορά γιόγκα και την ερωτεύτηκα αμέσως. Παράτησα τα βάρη. Πριν τις συναυλίες, κάνω spinning και γιόγκα. Γυμνάζομαι καθημερινά δύο με τρεις ώρες».

Τι περιποίηση κάνει «Έχω πολλά τατουάζ, όμως είμαι πολύ τριχωτός. Οπότε, κάνω αποτρίχωση, γιατί, όταν έχεις τατουάζ, θέλεις να τα βλέπεις και να τα βλέπουν».

Η μητέρα μου με έμαθε...
«Να δένω τα παπούτσια μου».

Kαλύτερη ατάκα για φλερτ «Είσαι ΟΚ με το να κάνουμε sex;».

Τα τατουαζ



Για το λουλούδι και το κολιέ «Δεν θεωρώ πως κάθε τατουάζ έχει από πίσω κι ένα νόημα».
Για το «Los Angeles» στο μπράτσο «Είμαι περήφανος για την πόλη μου και θέλω να το δείχνω».
Για την τίγρη στο χέρι «Απεικονίζει την αγάπη μου για το Θιβέτ».
Για τον καρχαρία στο πλευρό «Με συναρπάζουν οι καρχαρίες. Είναι τα πιο εκπληκτικά όντα στον πλανήτη».
Για τον αετό κάτω από το στέρνο «Μου θυμίζει διάφορα περιστατικά και, κατ’ επέκταση, την πορεία μου όλα αυτά τα χρόνια».
Για τα ιερογλυφικά στο στέρνο «Ερωτεύτηκα τη γιόγκα και ήθελα να το αποτυπώσω. Η συγκεκριμένη λέξη, “tapas”, σημαίνει πάθος. Φωτιά. Είναι μια σύνδεση με κάτι που άλλαξε ριζικά τη ζωή μου».
Για τη λέξη «μαμά» στο χέρι «Μια προσπάθεια να κερδίσω την έγκριση της μητέρας μου. Το συγκεκριμένο το σιχαίνεται λιγότερο από τα υπόλοιπα».
Για το περιστέρι στον ώμο «Ήταν το πρώτο μου τατουάζ. Το έκανα στα 21, πέντε μέρες μετά την 11η Σεπτεμβρίου».

Διαβάστε περισσότερα στο PEOPLE που κυκλοφορεί μαζί με το ΘΕΜΑ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης