Άνταμ Λεβίν: O τραγουδιστής των Maroon 5 και η σύζυγός του χαμογελαστοί μετά τις κατηγορίες για το... παράνομο ειδύλλιο

Άνταμ Λεβίν: O τραγουδιστής των Maroon 5 και η σύζυγός του χαμογελαστοί μετά τις κατηγορίες για το... παράνομο ειδύλλιο

Ο Λεβίν αρνείται ότι ήταν ζευγάρι με το μοντέλο Σάμνερ Στροχ, αλλά παραδέχεται ότι «ξεπέρασε τα όρια» - Κατηγορείται από ακόμα δυο γυναίκες ότι έστελνε ερωτικά μηνύματα

Collage_Maker-21-Sep-2022-03_58-AM
Ο Άνταμ Λεβίν φαίνεται να αδιαφορεί για τον κόσμο, καθώς αυτός και η σύζυγός του, το σούπερ μόντελ Μπεχάτι Πρίνσλοου, φαίνονται να χαμογελούν στην πρώτη τους κοινή έξοδο μετά τις κατηγορίες πως ο τραγουδιστής των Maroon 5  είχε παράνομη σχέση με ένα 23χρονο μοντέλο και έστειλε σεξουαλικά μηνύματα σε ακόμα δυο γυναίκες.

Οι φωτογραφίες της DailyMail.com δείχνουν τον 43χρονο Αμερικανό καλλιτέχνη την Τρίτη στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, αμέσως μετά την δήλωση του στο Instagram όπου αρνήθηκε ότι είχε σχέση με την Σάμνερ Στροχ και παραδέχθηκε ότι «ξεπέρασε τα όρια».

Μπροστά από τον Άνταμ Λεβίν περπατούσε η έγκυος σύζυγός του, καθώς το ζευγάρι έπαιρνε τα δύο παιδιά του από το σχολείο κοντά στο σπίτι τους.

levin1


Παρά τα συγκλονιστικά νέα ότι ο τραγουδιστής των Maroon 5 αντάλλασσε ερωτικά μηνύματα, δεν υπήρχαν σημάδια συζυγικής διαμάχης καθώς το ζευγάρι χαμογελούσε, σύμφωνα με την DailyMail.

Κλείσιμο
levin2


Οι  φωτογραφίες του ζευγαριού έρχονται μετά από ακόμα δυο κατηγορίες γυναικών ότι ο Λεβίν τους έστελνε ερωτικά μηνύματα μέσα από τα social media. Συγκεκριμένα η κωμικός Maryka και μια γυναίκα με το όνομα Άλισον Ρόουζ δημοσίευσαν στιγμιότυπα από τις υποτιθέμενες συνομιλίες τους στο Instagram με τον 43χρονο τραγουδιστή, λίγο αφότου το μοντέλο Σάμνερ Στροχ αποκάλυψε ότι πέρσι είχε κρυφή σχέση με τον τραγουδιστή.

@sumnerstroh

embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect. #greenscreen

♬ original sound - Sumner Stroh


stroth


Σε μια σειρά από ιστορίες στο Instagram με το «#ExposeAdamLevine», την Τρίτη, η Maryka μοιράστηκε μηνύματα που έδειχναν τον Λεβίν, να φέρεται να φλερτάρει και να αστειεύεται μαζί της, να της στέλνει μια ιδιωτική selfie βίντεο και να επαινεί την πληθωρική της σιλουέτα.

myrykv


Σε ένα βίντεο στο TikTok που έχει πλέον διαγραφεί, η Άλισον Ρόουζ μοιράστηκε επίσης εικόνες από υποτιθέμενα μηνύματα του Λεβίν προς εκείνη.

alison_rouse
levin_video



Πάντως σύμφωνα με το People η 34χρονη Μπεχάτι Πρίνσλοου ήταν αναστατωμένη με τους ισχυρισμούς ότι ο σύζυγός της την απάτησε, με πηγή να αναφέρει πως ο Λεβίν κάνει ότι μπορεί για να διορθώσει την κατάσταση.







Ειδήσεις σήμερα:

Παράνοια Ερντογάν στον ΟΗΕ: Kατηγορεί την Ελλάδα για πνιγμούς βρεφών

ΑΑΔΕ - Εφαρμογή Appodixi: Πώς θα τσεκάρετε τη γνησιότητα των αποδείξεων από το κινητό σας

ΕΛ.ΑΣ.: Αυτά είναι τα μέλη της συμμορίας που μοίραζαν δωρεάν φρούτα σε ηλικιωμένους... και τους έκλεβαν!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης