Maroon 5: Μοντέλο του Instagram «καίει» τον frontman - «Είχαμε σχέση, ενώ είναι παντρεμένος»

Maroon 5: Μοντέλο του Instagram «καίει» τον frontman - «Είχαμε σχέση, ενώ είναι παντρεμένος»

Η Σάμνερ Στροχ είπε όλη την αλήθεια για την παράνομη σχέση τους, μετά τα μηνύματα που «διέρρευσαν»  - Οι συνομιλίες της με τον μουσικό - Ήθελε να δώσει το όνομά της στο παιδί που περιμένει με τη σύζυγό του

adam-levine__1_
Ένα μοντέλο του Instagram με το όνομα Σάμνερ Στροχ ισχυρίζεται πως διατηρούσε σχέση με τον frontman των Maroon 5, Άνταμ Λέβιν.

Αν κι εκείνος είναι παντρεμένος με το σούπερ μόντελ, Μπεχάτι Πρίνσλοου εδώ και οκτώ χρόνια, σε ένα βίντεο στο TikTok η Σάμερ αποκάλυψε την «παράνομη» σχέση τους και άφησε μάλιστα, να διαρρεύσουν στιγμιότυπα από τις συνομιλίες τους.

Όπως ισχυρίζεται, η σχέση τους ξεκίνησε λίγο πριν εκείνος ανακοινώσει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της συζύγου του.

«Ουσιαστικά, είχα σχέση με έναν άνδρα που είναι παντρεμένος με ένα σούπερ μόντελ της Victoria's Secret. Εκείνη την εποχή ήμουν νέα και αφελής. Νιώθω ότι με εκμεταλλεύονταν. Δεν ήμουν στο προσκήνιο, όπως είμαι τώρα, οπότε σίγουρα χειραγωγήθηκα πιο εύκολα», ακούγεται να λέει.


Στα μηνύματα που αντάλλασσαν στο Instagram και αποκάλυψε η γυναίκα, ο Λέβιν της έγραφε: «Είναι εξωπραγματικό το πόσο καυτή είσαι. Μου τρυπάει το μυαλό. Είσαι 50 φορές πιο καυτή από κοντά».

Κλείσιμο
levin

Σύμφωνα με την κοπέλα, εκείνη και ο Λέβιν βλέπονταν για περίπου έναν χρόνο, μέχρι που μέσα σε λίγες μήνες, τερμάτισαν τη σχέση τους.

Λίγο μετά τον χωρισμό τους, φέτος δηλαδή, ο 43χρονος μουσικός της ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της συζύγου με ένα... περίεργο μήνυμα. Ειδικότερα, της έγραψε: «Εντάξει, σοβαρή ερώτηση. Περιμένω ακόμα ένα μωρό κι αν είναι αγόρι, θέλω πραγματικά να το ονομάσω Σάμνερ. Είσαι εντάξει με αυτό;».

αδαμ

Όπως αναφέρει το μοντέλο στο βίντεο που δημοσίευσε, το εν λόγω μήνυμα την έκανε να νιώσει πολύ περίεργα, σαν να «βρίσκεται στην κόλαση». «Ξαφνικά ένιωσα σαν να διακυβέυεται η ηθική μου. Κατάλαβα ότι με χειραγωγούσε τόσο καιρό», αναφέρει.

Εξήγησε ότι ποτέ δεν σχεδίαζε να αντιμετωπίσει μια τέτοια κατάσταση και ειδικά, δημόσια όπως τώρα και γνώριζε τις συνέπειες της «δέσμευσης με μια ιστορία σαν αυτή».

«Ήθελα να το χειριστώ ιδιωτικά. Ποτέ δεν ήθελα να βγω μπροστά, γιατί προφανώς γνωρίζω τις συνέπειες που έχει αυτό που κάνω. Είχα στείλει απερίσκεπτα κάποια στιγμιότυπα οθόνης σε μερικούς φίλους που πίστευα ότι εμπιστευόμουν και ένας από αυτούς είχε προσπαθήσει να τα πουλήσει σε ταμπλόιντ... Ορίστε, λοιπόν», αναφέρει.

shutterstock_2096836993
Άνταμ Λεβίν και Μπεχάτι Πρίνσλοου Πηγή: Shutterstock


Αν και η Στροχ δεν διευκρίνησε πότε ακριβώς ξεκίνησε και πότε τελείωσε η σχέση τους, οι ισχυρισμοί της προέκυψαν μόλις πέντε ημέρες, αφότου η σύζυγος του Λέβιν  επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της σε μια ανάρτηση στο Instagram.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Κηδεία βασίλισσας Ελισάβετ: Ο τελευταίος αποχαιρετισμός της βασιλικής οικογένειας με μια άγνωστη φωτογραφία

Kηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ: Στα πίσω καθίσματα ο Μπάιντεν - Τον τρολάρει ο Τραμπ

Μορί Σακό: Ο νέος σταρ της γαλλικής κουζίνας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης