Κάνιε Γουέστ για την επιλογή του να πουλάει τα ρούχα του μέσα σε τσάντες σκουπιδιών: «Είμαι καινοτόμος»

Κάνιε Γουέστ για την επιλογή του να πουλάει τα ρούχα του μέσα σε τσάντες σκουπιδιών: «Είμαι καινοτόμος»

Ο ράπερ υπερασπίστηκε σθεναρά την επιλογή του και τόνισε πως δεν πρόκειται να απολογηθεί σε κανέναν

kanyewest__1_
Μετά την έντονη κριτική που δέχτηκε για την επιλογή του να πουλήσει τη νέα του συλλογή ρούχων σε σακούλες σκουπιδιών, ο Κάνιε Γουέστ υπερασπίζεται τον εαυτό του.

Ο δημοφιλής ράπερ αποφάσισε να προχωρήσει σε μια «πρωτότυπη» κίνηση κι αντί να σκεφτεί ιδιαίτερες συσκευασίες, προσεγμένα κουτιά ή φανταχτερές τσάντες, προτίμησε τις... μεγάλες μαύρες σακούλες σκουπιδιών για να πουλήσει τη νέα του συλλογή Yeezy GAP. 

Μιλώντας στη Fox News,   τόνισε πως η ιδέα του αποτελεί «καινοτομία» και κανείς δεν θα έπρεπε να κρίνεται για αυτό. «Είμαι καινοτόμος και δεν κάθισα εδώ για να ζητήσω συγγνώμη για τις ιδέες μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ράπερ.

Ανέφερε επίσης πως για τις αντιδράσεις του κοινού, σίγουρα φταίνε τα ΜΜΕ, καθώς παίζουν σημαντικό ρόλο πλέον στη διαμόρφωση της σκέψης των πολιτών.

«Αυτό ακριβώς προσπαθούν να κάνουν τα ΜΜΕ, να μας κάνουν να ζητήσουμε συγγνώμη για οποιαδήποτε ιδέα δεν εμπίπτει στον τρόπο που θέλουν εκείνοι νσ σκεφτόμαστε», συμπλήρωσε ο ράπερ.

Τόνισε μάλιστα, πως η κατάσταση αυτή έχει πάψει να θεωρείται αστεία. Πόσο μάλλον, όταν βλέπει το κοινό να τον «καταδικάζει» ξαφνικά για τις ιδέες του, επειδή αυτό θέλουν τα media.

Κλείσιμο


«Δεν είναι παιχνίδι, ούτε αστείο. Δεν πρόκειται απλά για μια συνεργασία, πρόκειται για τη ζψωή μου. Αγωνίζομαι για μια θέση, όπου θα μπορώ να φέρω τα καλύτερα στους ανθρώπους», ανέφερε.

Οι χρήστες του Twitter ωστόσο, φαίνεται πως δεν είδαν την κίνησή του σαν επιχειρηματική πρωτοπορία, αλλά σαν «ασέβεια προς τον πελάτη»και προσβολή για τους άστεγους, οι οποίοι κυρίως μεταφέρουν κατ' αυτόν τον τροπο τα προσωπικά τους αντικείμενα. «Δεν σε βοηθούν καν να βρεις το μέγεθός σου. Απλώς πρέπει να σκάψεις ανάμεσα σε όλα αυτά τα ρούχα», γράφουν.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Πνιγμός λουόμενου στη Βάρκιζα

Κορυφώνεται σήμερα το κύμα καύσωνα - Πού αναμένονται 40αρια

Aγνώριστη η Τζούλιαν Μουρ στην τελευταία της φωτογραφία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης