Ο Γιώργος Κοψιδάςπερίπου ένα μηνά από την αποχώρησή του από το Survivorμίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε το πιο τρελό πράγμα που έχει κάνει για τον έρωτα και πώς το αντιμετώπισαν οι γονείς του.
«Έχω ερωτευτεί, τέλος, μια γυναίκα που μου είχε πει από την αρχή ότι ήταν τριών μηνών έγκυος και θα κρατούσε μόνη της το παιδί. Δεν με ένοιαξε καθόλου, αντίθετα το αποδέχτηκα με χαρά. Σε δέκα ημέρες μείναμε μαζί και περάσαμε παρέα όλη την εγκυμοσύνη και τη γέννα της. Αν μου ζητούσε να αναγνωρίσω το παιδί, θα το έκανα επειδή ήμουν πολύ ερωτευμένος μαζί της» είπε στο περιοδικό Hello! και αποκάλυψε πώς το αντιμετώπισαν οι γονεις του.
«Ήμουν ερωτευμένος με μία γυναίκα, η οποία ήταν ξένη, έγχρωμη, δούλευε νύχτα, κυοφορούσε το παιδί κάποιου άλλου και εγώ ήθελα να είμαι μαζί της.Οι γονείς μου με εντυπωσίασαν, η συμπεριφορά τους ήταν συγκλονιστική. Μου είπαν πως αν εγώ είμαι καλά, εκείνοι δεν έχουν πρόβλημα, Μάλιστα, όταν τη γνώρισαν, την αγάπησαν και ήταν δίπλα της αφού γεννήθηκε το παιδί. Θυμάμαι, ήμασταν τσακωμένοι και η μητέρα μου, μου είπε: «Δεν με νοιάζει τι θα κάνετε, εγώ θέλω να βλέπω το μωρό». Είχε δεθεί με το παιδί σαν να ήταν δικό μου. Μου έχουν δώσει απίστευτη αγάπη και στήριξη οι γονείς μου. Τους ευγνωμονώ και τους λατρεύω».
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.