Μέμος Μπεγνής: Δεν μπορώ να συζώ, να βλέπω τον ίδιο άνθρωπο, θα τρελαθώ, θα κάνω εμετό
«Εγώ είμαι από τους τυχερούς γιατί τόσα χρόνια δουλεύοντας έκανα καβάτζα. Μη φανταστείς, αλλά μπορώ να ζω, όπως έζησα αυτούς τους 8 μήνες», είπε ο ηθοποιός
«Εγώ είμαι από τους τυχερούς γιατί τόσα χρόνια δουλεύοντας έκανα καβάτζα. Μη φανταστείς, αλλά μπορώ να ζω, όπως έζησα αυτούς τους 8 μήνες. Είμαι πολύ μοναχικός. Δεν μπορώ να συζώ, να παντρευτώ και να βλέπω τον ίδιο άνθρωπο από το πρωί μέχρι το βράδυ. Θα τρελαθώ, θα κάνω εμετό. Όσο ερωτευμένος κι αν είμαι, κουράζομαι πάρα πολύ. Δεν έχω συγκατοικήσει ποτέ. Ντρέπομαι να πάρω γυναίκα να μου καθαρίζει το σπίτι», είπε.
Ο Μέμος Μπεγνής αναφέρθηκε και στην κατάσταση που επικρατεί στα social media: «Δεν αγοράζω ούτε followers ούτε likes στο Instagram, δεν με νοιάζει. Με βρίζουν στα social media όταν δεν τους απαντάω. Φίλε μου, δεν είμαι υποχρεωμένος να σου απαντήσω. Υπάρχει πολλή αρρώστια στα social media».
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.