Η Κιμ Καρντάσιαν συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον σύζυγό τηςΚάνιε Γουέστ μετά το χαμό που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του τελευταίου πριν από μια εβδομάδα. Το ζευγάρι που περνάει μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις στη σχέση του και η λέξη διαζύγιο πλανάται πάνω από το γάμο του συναντήθηκε στο Wyoming. Μάλιστα ο φακός τους συνέλαβε σε στιγμή έντασης και την Κιμ με δάκρυα στα μάτια.
Η συνάντησή τους ήρθε μια μέρα μετά τη δημοσία συγγνώμη τουΚάνιε μέσα από το Twitter:«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τη γυναίκα μου την Κιμ που δημοσίως μίλησα για να ένα τόσο προσωπικό θέμα. Δεν την κάλυψα, όπως με καλύπτει εκείνη. Κιμ θέλω να σου πω ότι γνωρίζω πως σε πλήγωσα. Σε παρακαλώ συγχώρεσέ με. Σε ευχαριστώ που πάντα βρίσκεσαι στο πλευρό μου».
Πάντως σύμφωνα με πηγές που βρίσκονται κοντά στηνΚιμ, η τελευταία είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. «Αυτή τη στιγμή είναι άσχημα ψυχολογικά και νιώθει εξουθενωμένη. Νιώθει βαθιά πληγωμένη από τον Κάνιε. Έχει προσπαθήσει πολλές φορές να πλησιάσει τον Κάνιε και εκείνος την αγνοεί. Η κατάσταση μεταξύ τους είναι πολύ άσχημη. Αποφάσισε να πετάξει μέχρι το Cody για να τον συναντήσει και να του μιλήσει αυτοπροσώπως. Δεν της αρέσει να την αγνοούν».
Την ίδια στιγμή και παρά τις συγγνώμες ο Κάνιε είναι πολύ εγωιστής.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους