Χάρης Βαρθακούρης: Αυτή τη φωτογραφία του είδε η Αντελίνα και τον ερωτεύτηκε

Χάρης Βαρθακούρης: Αυτή τη φωτογραφία του είδε η Αντελίνα και τον ερωτεύτηκε

Η πρώτη γνωριμία του ζευγαριού έγινε μέσω Facebook

xaris1-1200x900
Μέσω instagram ο Χάρης Βαρθακούρης κοινοποίησε ξανά εκείνη την παλαιότερη φωτογραφία του που είχε δημοσιεύσει πριν 12 χρόνια στο Facebook, η οποία ήταν και η αφορμή για τη γνωριμία του με την μετέπειτα σύζυγό του και μητέρα των παιδιών τους, Αντελίνα Τελώνη.

Ο ίδιος εξηγεί στην ανάρτησή του: «ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ LIKE !!
Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν 12 χρόνια στη Ζάκυνθο, στις 4 Αυγούστου του 2008. Ήμουν εκεί με τον πατέρα μου για μια συναυλία.
Ωστόσο θέλω να καταλήξω αλλού. Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που έκανε like, ένα χρόνο μετά, Αύγουστο του 2009, μια Αντελίνα Τελώνη. Δεν την ήξερα. Την πρόσεξα όμως στη λίστα των...likers (!!).
Μου άρεσε. Πήγα στις δικές της φωτογραφίες από περιέργεια. Έκανα τα δικά μου like...
Τώρα αυτή η κοπέλα, Αντελίνα Βαρθακούρη πλέον, είναι στην κουζίνα και μαγειρεύει για να φάμε ενώ εγώ, λίγο πιο ’κει, ανεβάζω φωτογραφίες στο Instagram και οι δυο κόρες μας, κάπου μέσα, βλέπουν ταινία... Όλα καλά».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ LIKE !! . Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν 12 χρόνια στη Ζάκυνθο, στις 4 Αυγούστου του 2008. Ήμουν εκεί με τον πατέρα μου για μια συναυλία. Ωστόσο θέλω να καταλήξω αλλού. Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που έκανε like, ένα χρόνο μετά, Αύγουστο του 2009, μια Αντελίνα Τελώνη. Δεν την ήξερα. Την πρόσεξα όμως στη λίστα των...likers (!!). Μου άρεσε. Πήγα στις δικές της φωτογραφίες από περιέργεια. Έκανα τα δικά μου like... Τώρα αυτή η κοπέλα, Αντελίνα Βαρθακούρη πλέον, είναι στην κουζίνα και μαγειρεύει για να φάμε ενώ εγώ, λίγο πιο’κει, ανεβάζω φωτογραφίες στο Instagram και οι δυο κόρες μας, κάπου μέσα, βλέπουν ταινία... Όλα καλά 👍🏻❤️😊 . . #varthakouris #adelinavarthakouri #adelinaxtypato #hoovoo #zakynthos #varthakourisfamily

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ʜᴀʀʀʏ ᴠᴀʀᴛʜᴀᴋᴏᴜʀɪѕ (@harryvarthakouris) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης