Αγριο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Γιατρός φέρεται να δολοφόνησε την ερωμένη του στο Ιπποκράτειο

Αγριο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Γιατρός φέρεται να δολοφόνησε την ερωμένη του στο Ιπποκράτειο

Η Γεωργιανή μητέρα των τριών παιδιών είχε εξαφανιστεί πριν μέρες από την Αθήνα - Το πτώμα της βρέθηκε σε ρέμα στη Χαλκιδική

Αγριο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Γιατρός φέρεται να δολοφόνησε την ερωμένη του στο Ιπποκράτειο
Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης της 36χρονης Γεωργιανής από την Αθήνα. Το πτώμα της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε σε ρέμα, στο Παλιούρι Χαλκιδικής. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr η 36χρονη, μητέρα τριών παιδιών, δολοφονήθηκε μέσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Δράστης φέρεται να είναι ένας 38χρονος αγγειοχειρουργός του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου.

Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας είχε δηλώσει την εξαφάνιση της στις 27 Απριλίου. Έκτοτε ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό της.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η άτυχη 36χρονη διατηρούσε ερωτική σχέση μέσω facebook με τον γιατρό του νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης.

Ο 38χρονος αγγειοχειρουργός συνελήφθη σήμερα στην Αθήνα από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Αυτή την ώρα μεταφέρεται στη Θεσσαλονίκη και αύριο πρόκειται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.


Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες του thestival.gr  για την υπόθεση της εξαφάνισης της 36χρονης Γεωργιανής από την Αθήνα οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής είχαν από την πρώτη στιγμή ενδείξεις ότι πρόκειται για υπόθεση ανθρωποκτονίας και όχι εξαφάνισης. Για να μπορέσουν να ολοκληρώσουν το παζλ έπρεπε να εντοπίσουν το πτώμα της άτυχης γυναίκας.

Από τη στιγμή που ο σύζυγος της 36χρονης είχε δηλώσει την εξαφάνισή της η Αστυνομία στράφηκε στον 38χρονο αγγειοχειρουργό. Οι συνομιλίες που είχε ο ίδιος με την 36χρονη στο facebook ήταν αρκετές για να αποδείξουν ότι μεταξύ τους υπήρχε ερωτική σχέση η οποία δεν πήγαινε καλά. Ο 38χρονος γιατρός μετά την πράξη στην οποία φέρεται να προέβη αποφάσισε να μεταβεί στην Αθήνα όπου και κατάγεται. Οι αστυνομικοί έγιναν σκιά του και περίμεναν να κάνει ένα λάθος.

Πως ξεκίνησαν οι έρευνες στην Χαλκιδική

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr το λάθος του αγγειοχειρουργού ήταν ότι δήλωσε στους αστυνομικούς πως το βράδυ της 26ης Απριλίου μετέβη στην οικία του στο Πανόραμα. Από τις πληροφορίες που συνέλεξαν οι αστυνομικοί προέκυπτε ότι 38χρονος δεν πήγε στο Πανόραμα αλλά στην Χαλκιδική. Κάμερες παρακολούθησης δείχνουν το όχημα του αγγειοχειρουργού να κατευθύνεται προς Χαλκιδική και να επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας.

Αξιοποιώντας όλες τις πληροφορίες που συνέλεξαν οι αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής ξεκίνησαν να οργώνουν μία συγκεκριμένη περιοχή στο Παλιούρι της Χαλκιδικής. Συνάδελφοί τους βρίσκονταν στην Αθήνα και παρακολουθούσαν κάθε κίνηση του 38χρονου. Μόλις βρέθηκε το πτώμα της 36χρονης σε ρέμα στο Παλιούρι, ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Οι αστυνομικοί  συνέλαβαν τον 38χρονο και ξεκίνησαν τη μεταφορά του στη Θεσσαλονίκη. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για περιύβριση νεκρού.

Σε προχωρημένη σήψη των πτώμα της 36χρονης

Το πτώμα της 36χρονης, μητέρας τριών παιδιών, βρέθηκε πεταμένο σε ρέμα στο Παλιούρι της Χαλκιδικής. Έφερε σημάδια κακοποίησης και εκδορές. Ο ιατροδικαστής, ωστόσο, δεν προχώρησε σε εκτίμηση καθώς το πτώμα βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη. Τα ακριβή αίτια θανάτου θα διαπιστωθούν κατά τη νεκροτομή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης