Πήγε για διακοπές και «ξάφρισε» το δωμάτιο ενός άλλου τουρίστα

Πήγε για διακοπές και «ξάφρισε» το δωμάτιο ενός άλλου τουρίστα

Ο δράστης τρύπωσε τη νύχτα της Καθαράς Δευτέρας στο δωμάτιο ενός 34χρονου Αλβανού, άρπαξε από μέσα 3.100 ευρώ και επέστρεψε σαν... κύριος στο δικό του

Πήγε για διακοπές και «ξάφρισε» το δωμάτιο ενός άλλου τουρίστα
Πήγε στο Αγρίνιο από την Αθήνα για το τριήμερο αλλά όταν βρήκε ευκαιρία ξάφρισε το δωμάτιο ενός άλλου πελάτη του ξενοδοχείου στο οποίο διανυκτέρευσε, ένας 27χρονος Έλληνας! Ωστόσο, η κλοπή εξιχνιάστηκε άμεσα και “πλήρωσε” με την καταδίκη του σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με αναστολή από το Αυτόφωρο.

Ο δράστης τρύπωσε τη νύχτα της Καθαράς Δευτέρας στο δωμάτιο ενός 34χρονου Αλβανού, άρπαξε από μέσα 3.100 ευρώ και επέστρεψε σαν... κύριος στο δικό του! Όμως, το θύμα αντιλήφθηκε γρήγορα ότι τα χρήματα είχαν κάνει φτερά και κάλεσε την Ασφάλεια, άνδρες της οποίας εξιχνίασαν άμεσα την υπόθεση, βρήκαν τα κλεμμένα χρήματα που αποδόθηκαν στον αλλοδαπό και πέρασαν χειροπέδες στον 27χρονο. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αγρινίου του άσκησε δίωξη για κλοπή και τον παρέπεμψε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία. Μετά την επιβολή της ποινής, ο 27χρονος αφέθηκε ελεύθερος. 

*** Την ώρα που γυμναζόταν ανυποψίαστη νια γυναίκα στο κλειστό γυμναστήριο "Κουβελος" στον Πύργο, ένας νεαρός ψαχούλευε την τσάντα της και άρπαζε το πορτοφόλι της που είχε μέσα 30 ευρώ και το κινητό της! Όμως, ο 26χρονος Έλληνας ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και συνελήφθη στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν τα κλοπιμαία και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης