Aσκήσεις ετοιμότητας στα νοσοκομεία της Κεντρικής Μακεδονίας

Aσκήσεις ετοιμότητας στα νοσοκομεία της Κεντρικής Μακεδονίας

Τις ασκήσεις θα επιβλέπει κλιμάκιο του ΕΚΕΠΥ και θα συμμετάσχουν η Πυροσβεστική Υπηρεσία, το ΕΚΑΒ, η Ελληνική Αστυνομία, η Πολιτική Προστασία καθώς και τοπικοί φορείς

Aσκήσεις ετοιμότητας στα νοσοκομεία της Κεντρικής Μακεδονίας
Την ετοιμότητα του προσωπικού των Νοσοκομείων της Κεντρικής Μακεδονίας στην αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση κρίσεων καθώς και τη βελτιστοποίηση της συνεργασίας με τους εμπλεκόμενους φορείς θα εξετάσουν οι Ασκήσεις Ετοιμότητας Εκκένωσης των νοσηλευτικών ιδρυμάτων που θα διεξάγει το ΕΚΕΠΥ.
 
Οι ασκήσεις θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του Πανελλαδικού Επιχειρησιακού Σχεδιασμού και της εφαρμογής των Επιχειρησιακών Σχεδίων του ΕΚΕΠΥ «Σώστρατος» και «Περσέας» σε Νοσοκομεία της 3ης και 4ης ΥΠΕ.
 
Κλείσιμο
Ειδικότερα, θα διεξαχθούν στα Νοσοκομεία Γ.Ν. Παπανικολάου Θεσσαλονίκης αύριο Τρίτη 31 Ιανουαρίου, στο Γ.Ν. Γιαννιτσών την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, στο Γ.Ν. Σερρών την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου και στο Γ.Ν. Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου.
 
Την άσκηση θα επιβλέπει κλιμάκιο του ΕΚΕΠΥ με επικεφαλής τον διοικητή κ. Νίκο Παπαευσταθίου και θα συμμετάσχουν η Πυροσβεστική Υπηρεσία, το ΕΚΑΒ, η Ελληνική Αστυνομία, η Πολιτική Προστασία καθώς και τοπικοί φορείς .
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης