Βλάβη παρουσιάστηκε το πρωί της Δευτέρας στο αεροπλάνο με το οποίο ταξίδευαν προς Βερολίνο ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου.
Το αεροσκάφος επέστρεψε γύρω στις 10 το πρωί στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και προσγειώθηκε ασφαλώς.
Οι δύο υπουργοί επρόκειτο να δώσουν το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου στο Βερολίνο. Τελικά αναχώρησαν με επόμενη πτήση και η εκδήλωση αναβλήθηκε για τις 4 το απόγευμα, ώρα Ελλάδας.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.