Καρέ - καρέ οι εφιαλτικές στιγμές της 23χρονης στα χέρια των μεταναστών

Καρέ - καρέ οι εφιαλτικές στιγμές της 23χρονης στα χέρια των μεταναστών

Οικείο πρόσωπο της κοπέλας περιγράφει στο protothema.gr τα σοκαριστικά λεπτά του βιασμού - Σε κατάσταση σοκ η 23χρονη - Για ληστεία και βιασμό κατηγορούνται οι δράστες

Καρέ - καρέ οι εφιαλτικές στιγμές της 23χρονης στα χέρια των μεταναστών
Την ίδια ώρα που η 23χρονη φοιτήτρια του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης έχει κλειστεί στον εαυτό της και προσπαθεί να ξεπεράσει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια των τριών αδίστακτων μεταναστών, η εισαγγελική λειτουργός που τους... υποδέχθηκε στο γραφείο της τους άσκησε βαριές ποινικές διώξεις για τις αποτρόπαιες πράξεις στις οποίες προέβησαν.

Η εισαγγελέας πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, Αργυρή Βαλούση, έδειξε αργά χθες το βράδυ στους συλληφθέντες την πόρτα του ανακριτή, παραπέμποντάς τους κατά περίπτωση με τις κακουργηματικές διώξεις για ομαδικό βιασμό, ληστεία, κατοχή και εμπορία ναρκωτικών και διακεκριμένες κλοπές.

Από τους επτά συλληφθέντες που έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας, μετά την καταγγελία της 23χρονης, οι τρεις κατηγορούνται για την επίθεση εναντίον της φοιτήτριας, ενώ οι υπόλοιποι σύμφωνα με τις έρευνες των αστυνομικών φαίνεται να είναι αναμεμειγμένοι σε διάφορες άλλες εγκληματικές ενέργειες.
Κλείσιμο

Η εισαγγελική λειτουργός, παρότι στη δικογραφία που έφτασε στα χέρια της είδε ότι δύο από τους κατηγουρούμενους είναι ανήλικοι, δεν «έσπασε» τη δικογραφία σε δύο σκέλη και τους παρέπεμψε όλους να απολογηθούν στον τέταρτο ανακριτή, από τον οποίο οι κατηγορούμενοι ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν.

Καρέ - καρέ οι εφιαλτικές στιγμές

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η νεαρή κοπέλα οι τρεις αλλοδαποί λήστεψαν την ίδια και τον φίλο της ενώ κάθονταν στο υπαίθριο χώρο του ΑΠΘ μετά από φοιτητικό πάρτι που είχαν πάει στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια, όπως ανέφερε στις αστυνομικές αρχές, οι δράστες προχώρησαν σε ασελγείς πράξεις εναντίον της. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κινήθηκαν αστραπιαία και έπειτα από «ντου» που πραγματοποίησαν σε διαμέρισμα συνέλαβαν τους τρεις δράστες αλλά κι ακόμα τέσσερα άτομα, καθώς στο σπίτι εντόπισαν και κατάσχεσαν περίπου δύο κιλά ακατέργαστης κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 5.670 ευρώ, που εκτιμάται ότι προέρχεται από εμπορία ναρκωτικών, δύο ζυγαριές ακριβείας, 11 κινητά τηλέφωνα και οκτώ κάρτες sim, όπως επίσης χρυσαφικά και κοσμήματα, η προέλευση των οποίων ερευνάται. Επίσης κατάσχεασαν αποδεικτικό μεταφοράς χρημάτων ύψους 3.550 ευρώ κι ένα πορτοφόλι που περιείχε προσωπικά έγγραφα ημεδαπού.

Κι αν όλα τα παραπάνω αποτελούν την απλή περιγραφή μιας εγκληματικής ενέργειας, τα όσα αφηγείται οικείο πρόσωπο των δύο παιδιών στο protothema.gr, προκαλούν ανατριχίλα και κόβουν την ανάσα. «Εμφανίστηκαν ξαφνικά και όρμησαν πάνω τους. Οι τρεις αλλοδαποί, κρατώντας στα χέρια τους μπουκάλια, τους απείλησαν, τους ζήτησαν χρήματα και μετά τους χτύπησαν. Το αγόρι κατάφερε να ξεφύγει και έτρεχε μέχρι να βρει την Αστυνομία. Η κοπέλα έμεινε πίσω και βασανίστηκε σεξουαλικά από τους μετανάστες, που πήραν στη συνέχεια και όσα χρήματα είχε μαζί της» μας λέει και συνεχίζοντας προσθέτει: «Η κοπέλα δεν κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια των αλλοδαπών, που δεν δίστασαν να προβούν σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της».

Περιγράφοντας καρέ - καρέ τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε η 23χρονη κοπέλα στα χέρια των βασανιστών της, το φιλικό της πρόσωπο προχωρά σε μια ακόμα φρικιαστική λεπτομέρεια. «Είναι πολύ φοβισμένη και δεν θέλει να μιλάει σε κανέναν για όσα συνέβησαν. Αισθάνεται ντροπιασμένη και βιασμένη, γιατί μπορεί οι δράστες να μην κατάφεραν να διεισδύσουν, αλλά το γεγονός πως την εξανάγκασαν σε στοματικό σεξ είναι βιασμός».

Όταν ο φίλος της, που αναγκάστηκε να την αφήσει προκειμένου να αναζητήσει βοήθεια, γύρισε λίγα λεπτά αργότερα μαζί με τους αστυνομικούς, αντίκρισε την 23χρονη κοπέλα σε άθλια κατάσταση. Μαζί με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προσπάθησαν να τη συνεφέρουν από το σοκ που είχε υποστεί, ενώ τα δύο παιδιά πήγαν μαζί στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης προκειμένου να δώσουν κατάθεση. 

Δείτε βίντεο: Ντροπιασμένη για τον βιασμό δηλώνει η 23χρονη - Στον ανακριτή οι 3 δράστες - μετανάστες


Δείτε τα ρεπορτάζ που έπαιξαν στα τηλεοπτικά κανάλια για τις φριχτές ώρες που έζησε η 23χρονη κοπέλα

Από STAR
 

Από ALPHA



Από ΕΡΤ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης