Άφατη θλίψη στην κηδεία της 18χρονης στην Κρήτη

Άφατη θλίψη στην κηδεία της 18χρονης στην Κρήτη

«Θα λείψει σε όλους μας το χαμόγελό της, η ευγένεια και η διακριτικότητα που την έκανε ξεχωριστή»

Άφατη θλίψη στην κηδεία της 18χρονης στην Κρήτη
«Ένα ακόμα θύμα προστέθηκε στη λίστα των θυμάτων της ασφάλτου, της αγαπημένης μας ανιψιάς Πέλας. Θα λείψει σε όλους μας το χαμόγελό της, η ευγένεια και η διακριτικότητα που την έκανε ξεχωριστή. Οι γονείς της, τα αγαπημένα ξαδέρφια μας Γρηγόρης και Αγάπη, έχουν δύσκολο δρόμο μπροστά τους. Είμαστε δίπλα σας». Με αυτά τα λόγια, σε γνωστή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αποχαιρέτησε σήμερα συντετριμμένος
την ανιψιά του, ο βουλευτής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης.  Λίγες ώρες μετά και αφού φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο στη 18χρονη Πελαγία, ο πόνος και η θλίψη βαραίνουν ακόμα ολόκληρη την Κρήτη.

Κλείσιμο
Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η νεαρή κοπέλα δεν είναι πια στη ζωή αφού ο Θεός επέλεξε να τη πάρει πρόωρα κοντά του. Τα δάκρυα έτρεχαν ποτάμι από τα μάτια συγγενών και φίλων που βρέθηκαν σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Μοιρών. 



Τραγικές φιγούρες και οι συμμαθητές της 18χρονης καλλονής που δεν σταμάτησαν λεπτό να κλαίνε και να φωνάζουν «γιατί». Οι γονείς της άτυχης κοπέλας υποβασταζόμενοι απο συγγενείς οδήγησαν στη τελευταία της κατοικία την αγαπημένη τους κόρη .

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από τη ΝΟΔΕ Ηρακλείου

Στη κηδεία παραβρέθηκε πλήθος κόσμου ενώ συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΝΟΔΕ Ηρακλείου. «Ένας ακόμη θάνατος στην άσφαλτο με θύμα αυτή τη φορά την 18χρονη Πέλα. Δυστυχώς ο άδικος θάνατος στην άσφαλτο είναι το πιο επώδυνο κοινωνικό σκάνδαλο , η πιο μεγάλη πηγή πόνου για την οικογένεια της αδικοχαμένης Πέλας. Τούτες τις δύσκολες ώρες εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους της». 



Το τραγικό τροχαίο

Σύμφωνα με τη Τροχαία Ηρακλείου,το τροχαίο σημειώθηκε στο 1ο χιλιόμετρο του δρόμου Τυμπακίου -Μοιρών πριν τις 03.00 τα ξημερώματα της  Τρίτης. Ο 20χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος στο οποίο επέβαινε και η άτυχη 18χρονη . Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και «καρφώθηκε» σε δέντρο.

«Έφυγε» στο κέντρο υγείας

Η 18χρονη έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και εσωτερικές κακώσεις ενώ ο 20χρονος έφερε ελαφρύτερα τραύματα. Για την Πελαγία ήταν ήδη αργά αφού υπέκυψε στα τραύματα της φθάνοντας στο κέντρο υγείας, όπως επιβεβαίωσε στο protothema.gr και ο δήμαρχος κ. Αρμουτάκης. «Η Πελαγία ήταν ένας γλυκύτατος άνθρωπος . Το κοριτσάκι τώρα τελείωσε το σχολείο και ήθελε να σπουδάσει και να  προχωρήσει στη ζωή της. Οι γονείς της είναι μια αξιόλογη οικογένεια και ο πατέρας της είναι ένας βιοπαλαιστής που είχε στερηθεί στη ζωή του για να μεγαλώσει τη Πελαγία και τη μικρότερη αδερφή της». 

Δείτε βίντεο: Θρήνος στις Μοίρες για την 18χρονη Πελαγία Κουτεντάκη



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης