«Πόλεμος» Σύρων και Αφγανών στον Πειραιά

«Πόλεμος» Σύρων και Αφγανών στον Πειραιά

Πετροπόλεμος και συγκρούσεις μετά τα μεσάνυχτα - Απούσα στην αρχή η αστυνομία - Περισσότεροι από επτά οι τραυματίες - Δύο σοβαρά χτυπημένοι στο κεφάλι - Μια γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

«Πόλεμος» Σύρων και Αφγανών στον Πειραιά
Αυτό που όλοι φοβόντουσαν εξ αρχής με την συνύπαρξη διαφόρων εθνικοτήτων προσφύγων και μεταναστών στο λιμάνι του Πειραιά τελικά επιβεβαιώθηκε.

Αφγανοί πείραξαν μια Σύρια με αποτέλεσμα να αντιδράσουν οι ομοεθνείς της και να ξεσπάσουν ταραχές στο λιμάνι. Μετά τις μάχες σώμα με σώμα ακολούθησε πετροπόλεμος με τον απολογισμό έως τώρα να είναι περισσότεροι από επτά οι τραυματίες, εκ των οποίων μάλιστα οι δύο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Κλείσιμο








Ακόμη μια γυναίκα μεταφέρθηκε με ταξί σε νοσοκομείο, χωρίς να υπάρχουν μέχρι στιγμής πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της.

Εντύπωση προκάλεσε η απουσία της ΕΛ.ΑΣ. Όταν ξεκίνησαν οι «μάχες» στο λιμάνι υπήρχαν ελάχιστοι ένστολοι, που δεν μπορούσαν να παρέμβουν. Το «Πρώτο Θέμα» όμως ήταν εκεί.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:









Τελικά, μετά από αρκετή ώρα έφθασαν επί τόπου ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Στην αρχή αναπτύχθηκαν περιμετρικά του χώρου όπου ήταν σε εξέλιξη οι συγκρούσεις και στη συνέχεια πλησίασαν προκειμένου να χωρίσουν τις αντιμαχόμενες πλευρές.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης