Πύργος: 28χρονη έπεσε από τον 1ο όροφο πάνω στην μητέρα της

Πύργος: 28χρονη έπεσε από τον 1ο όροφο πάνω στην μητέρα της

Η νεαρή κοπέλα αντίκρισε την μητέρα της και θέλοντας να της μιλήσει στήριξε το κορμί της στο μπαλκόνι πιθανότατα λόγω ζαλάδας

Πύργος: 28χρονη έπεσε από τον 1ο όροφο πάνω στην μητέρα της
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη πριν από λίγη ώρα στον Πύργο στην διασταύρωση των οδών Θεμιστοκλέους και Γυμνασιάρχου Δούκα.


 
Κλείσιμο
Μία 28χρονη έπεσε από τον πρώτο όροφο του διαμερίσματος στην πολυκατοικία όπου διέμενε πάνω στην μητέρα της η οποία βρισκόταν ακριβώς κάτω από το μπαλκόνι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com το περιστατικό συνέβη όταν η 28χρονη που βρισκόταν στο μπαλκόνι διαμερίσματος που «βλέπει» στην οδό Γυμνασιάρχου Δούκα αντίκρισε την μητέρα της και θέλοντας να της μιλήσει στήριξε το κορμί της στο μπαλκόνι… για αδιευκρίνιστους λόγους –πιθανότατα λόγω ζαλάδας- έχασε την ισορροπία της με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό.



Το ευτύχημα δεν ήταν άλλο, από το γεγονός ότι δεν κατέληξε στο έδαφος αλλά έπεσε πάνω στη μητέρα της, το σώμα της οποίας λειτούργησε ως «μαξιλάρι».



Από την σύγκρουση των δυο γυναικών πιο σοβαρά τραυματίστηκε η μητέρα της 28χρονης ενώ και οι δυο γυναίκες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Πύργου.

Πηγή: patrisnews.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης