Δυο χιλιάδες τετρακόσιοι εξήντα έξι μετανάστες έφτασαν πριν από λίγο στο λιμάνι του Πειραιά με το επιβατηγό πλοίο «Ελ. Βενιζέλος» από τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Οι περισσότεροι από αυτούς ειναι Σύροι μετανάστες οι οποίοι μεταφέρθηκαν στη χώρα μας από την Τουρκία πριν από λίγες ημέρες.
Το πλοίο πραγματοποίησε το δρομολόγιο Κω, Σάμο, Λέρο Κάλυμνο με προορισμό το λιμάνι του Πειραία.
Συγκεκριμένα, περιέλαβε 796 μετανάστες από τη Σάμο, 628 από την Κω, 967 από τη Λέρο και 75 από την Κάλυμνο.
Ορισμένοι από αυτούς έχουν ήδη επιβιβαστεί σε λεωφορεία με προορισμό τα σύνορα μας με τα Σκόπια, ενώ κάποιοι άλλοι θα μεταβούν στα σύνορα μέσω ΟΣΕ.
Κλείσιμο
Ένας μικρός αριθμός προσφύγων θα μεταβεί στον Ελαιώνα προκειμένου να αποχωρήσει τις επόμενες ημέρες για τη βόρεια Ελλάδα.
Το επιβατηγό πλοίο αναμένεται να αποπλεύσει τις επόμενες ώρες με προορισμό τη Μυτιλήνη.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.