Ηλιοφάνεια με πτώση της θερμοκρασίας

Ηλιοφάνεια με πτώση της θερμοκρασίας

Παγετός τις πρωινές ώρες - Τοπικές βροχές στις Κυκλάδες - Θυελλώδεις άνεμοι στο Αιγαίο

Ηλιοφάνεια με πτώση της θερμοκρασίας
Ηλιοφάνεια στη Βόρεια Ελλάδα, με παγετό νωρίς το πρωί κατά τόπους, και αυξημένες νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα με ασθενείς τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, στις Κυκλάδες και στη Βόρεια Κρήτη, περιμένουμε την Τρίτη 17 Μαρτίου 2015. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά, ενώ τις πρωινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 11 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 0 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 16 στην Ήπειρο, από 0 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 17 βαθμούς στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 6 έως 13 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 7 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά στη Νότια Κρήτη και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ, και τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, αλλά στην έξοδο του Κορινθιακού θα επικρατήσουν ανατολικοί άνεμοι εντάσεων 6 με 7 μποφόρ.

Κλείσιμο
Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες κυρίως στα βόρεια και ανατολικά όπου υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρης ασθενούς βροχής, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 13 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά δε θα ξεπεράσει τους 10. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί , στο Σαρωνικό μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ, και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, και στο Νότιο Ευβοϊκό σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7 με 8 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι 5 μποφόρ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης