Χαμός με τον Ρουσόπουλο που χλεύασε άνεργους δημοσιογράφους

Χαμός με τον Ρουσόπουλο που χλεύασε άνεργους δημοσιογράφους

«Κλέφτη και λαμόγιο», φώναζαν οι δημοσιογράφοι στον πρώην υπουργό -Τις άγριες δοκιμασίες υπέστη και η σύζυγός του Μάρα Ζαχαρέα, η οποία τον συνόδευε

Χαμός με τον Ρουσόπουλο που χλεύασε άνεργους δημοσιογράφους
Σε κλίμα έντονων αποδοκιμασιών εναντίον μέλων της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, «τιμήθηκαν» τα 100 χρόνια από την ίδρυση της ΕΣΗΕΑ. Πρωτόγνωρα επεισόδια σημειώθηκαν έξω από τα γραφεία με τα ΜΑΤ να απωθούν βίαια δημοσιογράφους. 

Δεκάδες δημοσιογράφοι είχαν συγκεντρωθεί  έξω από το κτήριο προκειμένου να  διαμαρτυρηθούν για τον τρόπο που έγινε η εκδήλωση, αλλά και γιατί τα εγκαίνια έγιναν παρουσία του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.

Στο μεταξύ ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας που ήταν προγραμματισμένο να εγκαινιάσει την έκθεση δεν παραβρέθηκε τελικά.

Κλείσιμο
Ο λόγος που ο κ. Παπούλιας δεν παραβρέθηκε τελικά στα εγκαίνια της έκθεσής για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της Ένωσης, είναι μια ίωση που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες. Ίωση που έχει προκαλέσει μάλιστα και πυρετό στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Μάλιστα η Προεδρία της Δημοκρατίας είχε ενημερώσει σχετικά την ΕΣΗΕΑ εδώ και τρεις ημέρες.



Το «ου» του Ρουσόπουλου

Ωστόσο, την κατάσταση «πυροδότησε» με μια αψυχολόγητη κίνησή του ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεως Καραμανλή, Θεόδωρος Ρουσόπουλος.

Κατά την έξοδό του από το κτήριο της ΕΣΗΕΑ και στο άκουσμα της λέξης «ντροπή», ο κ. Ρουσόπουλος, γιούχαρε τους συγκεντρωμένους, άνεργους δημοσιογράφους, με ένα παρατεταμένο «ου»!

Τότε οι άνεργοι δημοσιογράφοι άρχισαν να διαμαρτύρονται εντόνως, φωνάζοντάς του και «στολίζοντάς» τον με κοσμητικά επίθετα, όπως «λαμόγιο», «γελοίε», «ξεφτιλισμένε» και άλλα.

Τότε, με τη συνοδεία της συζύγου του, Μάρα Ζαχαρέα, και τον άντρα της προσωπικής του φρουράς απομακρύνθηκε με γοργό βήμα από την είσοδο του κτιρίου και κατευθύνθηκε στο αυτοκίνητό του!



Επίθεση σε Μπακογιάννη, Βούλτεψη, Πρωτόπαπα


Η χθεσινή εκδήλωση πάνως ήταν ιδιαίτερα επεισοδιακή καθώς εκτός από το συμβάν με τον Ρουσόπουλο επίθεση δέχθηκαν η Ντόρα Μπακογιάννη και άλλα στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ έξω από τα γραφεία της Ενωσης από συγκεντρωμένους συνδικαλιστές της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Συγκεκριμένα την ώρα που η βουλευτής της ΝΔ έβγαινε από το κτίριο συγκεντρωμένοι άρχισαν να τη βρίζουν στολίζοντάς την με σωρεία κοσμητικών επιθέτων του τύπου «ουστ μωρή κ@@@@@α, «στα τσακίδια» και άλλα πολλά.
Φραστική επίθεση δέχθηκαν και η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, αλλά και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαππας.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης