Ποιο είναι το «κορίτσι της Αντιτρομοκρατικής» που κατάλαβε τον Μαζιώτη

Ποιο είναι το «κορίτσι της Αντιτρομοκρατικής» που κατάλαβε τον Μαζιώτη

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης μετέφερε τόσο τις δικές του ευχαριστίες, όσο και αυτές του Αντώνη Σαμαρά, προς τη γυναίκα που υπηρετεί στην Αντιτρομοκρατική, η οποία αντιλήφθηκε και ακολούθησε τον ύποπτο για τρομοκρατία από τον ΗΣΑΠ στην Ομόνοια έως το Μοναστηράκι

Ποιο είναι το «κορίτσι της Αντιτρομοκρατικής» που κατάλαβε τον Μαζιώτη
Από την Ομόνοια ως το Μοναστηράκι, μια γυναίκα αστυνομικός της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας είχε γίνει «σκιά» του Νίκου Μαζιώτη, από τη στιγμή που κατέβηκε από το βαγόνι του Ηλεκτρικού!

Αν και ο καταζητούμενος τρομοκράτης φορούσε περούκα και γυαλιά ηλίου, η νεαρή κοπέλα τον αναγνώρισε και άρχισε να τον ακολουθεί βήμα προς βήμα από απόσταση, κρυμμένη ανάμεσα στο πλήθος.

Η 25χρονη αστυνομικός τον είδε στη στάση του Ηλεκτρικού στην Ομόνοια, όταν εκείνος έμπαινε σε συρμό με κατεύθυνση τον Πειραιά. Αμέσως τον ακολούθησε και αποβιβάστηκε μαζί του στο σταθμό του Μοναστηρακίου, τον είδε να μπαίνει στο κατάστημα με τα είδη ταξιδίου και στη συνέχεια ακολούθησε η καταδίωξη και η σύλληψη.

Κλείσιμο
Μάλιστα, στο «κορίτσι» της Αντιτρομοκρατικής υποκλίθηκε και ο υπουργός Δημόσιας τάξης Βασίλης Κικίλιας. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Μega, επιβεβαίωσε το σημαντικό ρόλο της γυναίκας αστυνομικού στον εντοπισμό και τη σύλληψη, τελικά, του Μαζιώτη.

Πρόκειται, όπως είπε, για γυναίκα αστυνομικό που υπηρετεί στην Αντιτρομοκρατική. Μάλιστα, ο υπουργός αποκάλυψε ότι ο πρωθυπουργός θέλησε να την ευχαριστήσει προσωπικά. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ του πρωθυπουργού στο κορίτσι της Αντιτρομοκρατικής» είπε ο κ. Κικίλιας, χωρίς ωστόσο να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Ωστόσο, ο υπουργός επιβεβαίωσε στο Realfm 97,8 τις χθεσινές πληροφορίες του protothema.gr, ότι η επιχείρηση σύλληψης του Μαζιώτη δεν ήταν τυχαία, ούτε βρέθηκαν συμπτωματικά σχεδόν 400 αστυνομικοί στο σημείο της συμπλοκής.

Διευκρίνισε, μάλιστα, ότι η επιχείρηση «Θησέας» που βρισκόταν σε εξέλιξη εκείνη την ώρα «δεν αφορά μόνο την αντιμετώπιση του παρεμπορίου, αλλά και την τρομοκρατία»!

Ο Βασίλης Κικίλιας άφησε ακόμη να εννοηθεί ότι υπάρχει αισιοδοξία στην ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη και του επίσης καταζητούμενου και επικηρυγμένου Χριστόδουλου Ξηρού, πράγμα που δείχνει ότι συνδέει τον άλλοτε «πιστολέρο» της 17Ν με τον Νίκο Μαζιώτη, όπως άλλωστε ανέφεραν οι πληροφορίες από τότε που απέδρασε από τις φυλακές Κορυδαλλού.

«Είναι πολύ σημαντικό ζήτημα το θέμα του Ξηρού. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε ξεδιπλώνεται μια επιχείρηση της αστυνομίας. Θα μπορούμε να πούμε περισσότερα μέσα στην ημέρα ή τις επόμενες ημέρες...» αποκάλυψε ο κ. Κικίλιας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης