Άλλοθι για Παντρεμένους.com

Άλλοθι για Παντρεμένους.com

Ας υποθέσουμε ότι υπήρχε ένα site με το όνομα www.allothi-gia-pantremenous.com. Κι ας υποθέσουμε ότι, όχι εσείς, ένας φίλος σας, ήθελε να περάσει μια ανέμελη βραδιά, μακριά από το συζυγικό κρεβάτι

Άλλοθι για Παντρεμένους.com
Και, υποθετικά μιλώντας πάντα, υπήρχε γκαραντί για απόλυτη εχεμύθεια και 100% επιτυχία από την άνωθεν υπηρεσία ότι όλα θα πάνε καλά και η ζωή θα συνεχίσει στους γνωστούς ρυθμούς της και μετά την κουτσουκέλα του... «φίλου» σας. Θα τολμούσατε ποτέ να εμπιστευθείτε την τύχη του γάμου ή της σχέσης σας σε μία ομάδα έμπειρων «αλλοθοκατασκευαστών»; Α, ναι, συγγνώμη, δεν ρωτούσαμε εσάς, τον φίλο σας ρωτούσαμε. 

Κλείσιμο


Ο Γκρεγκ έχει ιδρύσει μία εταιρία που ονομάζεται www.allothi-gia-pantremenous.com, η οποία εφευρίσκει κάθε είδους άλλοθι. Μαζί με τον συνεργάτη του, Ογκουστίν, και τον νέο του υπάλληλο, Μεντί, καταστρώνουν απίστευτα σχέδια και στρατηγικές, ώστε να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους. Όταν όμως θα γνωρίσει τη Φλο, μία όμορφη ξανθιά που σιχαίνεται τους άντρες που λένε ψέματα, ο Γκρεγκ θα δει τη ζωή του να περιπλέκεται και θα κρύψει από τη νεαρή γυναίκα την πραγματική φύση της δουλειάς του. Κατά τη διάρκεια ενός γεύματος για να γνωρίσει τους γονείς της Φλο, ο Γκρεγκ θα αντιληφθεί πως ο πατέρας της είναι ένας από τους πελάτες της εταιρίας του. 



Μπορεί να σας φαίνεται τραβηγμένο από τα μαλλιά, αλλά είναι γνωστό ότι η αληθινή ζωή ξεπερνάει και την πιο τολμηρή φαντασία. Άλλωστε, ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής της ταινίας «Άλλοθι για Παντρεμένους. com», Φιλίπ Λασό, παραδέχεται ότι η έμπνευσή του προέκυψε από υπαρκτή, γαλλική ιντερνετική υπηρεσία παροχής άλλοθι. Απίστευτες, ξεκαρδιστικές περιπέτειες που θα σας κάνουν να γελάσετε μέχρι δακρύων, αλλά και άφθονες αναφορές στην ποπ κουλτούρα που φέρνουν νοσταλγία, στην πιο ξέφρενη κωμωδία του καλοκαιριού, που έκανε πάνω από 3.500.000 εισιτήρια στη Γαλλία!




Άλλοθι για Παντρεμένους. com: 15 Ιουνίου στους κινηματογράφους από  την Odeon


Δείτε το τρέιλερ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης