Τα πρώτα ελληνικά ready to drink ποτά

Τα πρώτα ελληνικά ready to drink ποτά

Σε τρεις γεύσεις: ούζο, μαστίχα και τσίπουρο

Τα πρώτα ελληνικά ready to drink ποτά
Ο Δημήτρης Μητράκος δεν είναι νέος στον χώρο του φαγητού και του ποτού. Τον γνωρίσαμε μέσα από την προσπάθεια του στο
POQA, ένα luxury ελαιόλαδο που προωθεί σε αγορές του εξωτερικού μαζί με τους συνεργάτες του. Αυτή τη φορά ωστόσο αποφάσισε να δημιουργήσει κάτι πολύ πιο πρωτοποριακό, την πρώτη ελληνική σειρά ποτών RTDs (Ready to Drink) από ελληνικά αποστάγματα.
Κλείσιμο



Το όνομα της σειράς είναι Yamas και αποτελείται από χαμηλόβαθμα αλκοολούχα ποτά (με 4% αλκοόλ), πλούσια σε ανθρακικό, συνοδευόμενα από διάφορες γεύσεις: Oύζο με λεμόνι, Μαστίχα με πορτοκάλι και Τσίπουρο με lime & ginger, σε μια vintage συσκευασία περιεκτικότητας 275 ml. Οπως εξηγεί ο Δημήτρης, «η σειρά προϊόντων "YAMAS" ενσωματώνει σε ένα μπουκάλι τη φιλία, τη διασκέδαση, το χαμόγελο, τον ήλιο , τη θάλασσα και την παράδοση της Ελλάδας. Ένα  προϊόν 100% ελληνικό, το οποίο διατηρεί την ποιότητα των παραδοσιακών γεύσεων σε ένα άριστο αποτέλεσμα που ικανοποιεί όλες τις ηλικίες, άνδρες και γυναίκες.



Οσοι θέλουν να γνωρίσουν την εταιρεία αλλά και τον ιδρυτή της, θα έχουν την ευκαιρία στην επερχόμενη 2η Διεθνή Εκθεση Τροφίμων και Ποτών FoodExpo 2015, η οποία θα πραγματοποιηθεί στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών METROPOLITAN EXPO μεταξύ 14 και 16 Μαρτίου. Συγκεκριμένα θα διαθέτει το δικό της περίπτερο για να υποδέχεται τους καλεσμένους της στην αίθουσα Hall 4, No A15. «Καταθέτουμε τη δική μας φρέσκια, καινοτόμα και απολαυστική πρόταση στην αγορά των ποτών», προσθέτει ο Δημήτρης και καταλήγει: «Κίνητρό μας είναι “το αίσθημα του να παίρνεις κάτι παραδοσιακό και να το μετατρέπεις σε κάτι καινούριο με άριστη ποιότητα”».

Οι τρεις Yamas γεύσεις


OUZO - LEMON



Το εθνικό μας ποτό. Είναι αλκοολούχο, αποκλειστικά ελληνικό. Είναι ένα όνομα διακριτικό, κατά παράδοση, ενός αποστάγματος που η ιστορία του χάνεται στα βάθη των αιώνων. Το ούζο είναι ένα απόσταγμα, που οφείλει τους οργανοληπτικούς χαρακτήρες του, στις ουσίες που χρησιμοποιούνται για τον αρωματισμό του και πιο συγκριμένα στον γλυκάνισο.

MASTIC - ORANGE



Η Μαστίχα, γνωστή από την αρχαιότητα για τις ευεργετικές και θεραπευτικές τις ιδιότητες, είναι η αρωματική ρητίνη που μας προσφέρει το Μαστιχόδενδρο, ένας θάμνος που ευδοκιμεί αποκλειστικά και μόνο στη Νότια Χίο. Ο συνδυασμός της με χυμό πορτοκάλι δίνει ένα αποτέλεσμα ιδιαίτερα εύγεστο και διαφορετικό για αυτούς που αγαπούν το άρωμα της μαστίχας και αναζητούν εκλεπτυσμένες γεύσεις.

TSIPOURO - LIME & GINGER



Το τσίπουρο ή τσικουδιά είναι ένα αυθεντικό ελληνικό προϊόν συνδεδεμένο άρρηκτα με τον τρόπο ζωής, φιλοξενίας και διασκέδασης των Ελλήνων. Ο συνδυασμός του με χυμό λαιμ και τζιντζερ δίνει ένα εκρηκτικό πικάντικο δροσερό αποτέλεσμα δημιουργώντας μια παγωμένη αίσθηση, πλημμυρίζοντας τον ουρανίσκο με μπουρμπουλήθρες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης