H νέα «Γυναίκα Αράχνη» παίρνει πόζες αλά Miley και διχάζει

H νέα «Γυναίκα Αράχνη» παίρνει πόζες αλά Miley και διχάζει

Δείτε την πιπεράτη εκδοχή της «Spider Woman»

H νέα «Γυναίκα Αράχνη» παίρνει πόζες αλά Miley και διχάζει
Με κόκκινη ολόσωμη φόρμα μέσα από την οποία διαγράφεται κάθε άκρη του κορμιού της, η ημίγυμνη Jessica Drew (η πρώτη Γυναίκα Αράχνη και εκείνη που εξακολουθεί να αποτελεί βασικό χαρακτήρα του σύμπαντος υπερηρώων της Μarvel) δείχνει τα οπίσθιά της παίρνοντας πόζες που περισσότερο θυμίζουν τη Miley Cyrus παρά τη σούπερ ηρωίδα.



Κλείσιμο


Η Marvel ανέθεσε στον Milo Manara τον σχεδιασμό της νέας «Spider Woman» για την επιστροφή του κόμικς που θα γίνει το Νοέμβριο και το ιδιαίτερα προκλητικό σκίτσο προκάλεσε έντονες κριτικές στον κόσμο των κόμικς, αφού πολλοί κάνουν λόγο για σκίτσο το οποίο απεύθυνεται «μόνο σε άντρες». 

Τη... σέξι διάσταση της «Γυναίκας αράχνης», σχολίασε στον «Guardian» η δημοσιογράφος Λόρα Σέντον, ειδική στον χώρο των κόμικς, η οποία είπε: «Θεωρώ απογοητευτική την απόφαση της Marvel να αναθέσει σε έναν τέτοιου είδους καλλιτέχνη να αλλάξει τόσο ένα κόμικς που έχει ως βασική ηρωίδα του μια γυναίκα».

Πάντως από την πλευρά του, ο σεναριογράφος των νέων ιστοριών της «Spider Woman» απάντησε μέσω του Twitter του λέγοντας πως δεν έχουν καμία πρόθεση να δώσουν σεξουαλική διάσταση στο κόμικς.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης