Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ: Στροφή στο Goal

Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ: Στροφή στο Goal

Οι επαναληπτικοί αγώνες του Τσάμπιονς και του Γιουρόπα Λιγκ είναι μια καλή ευκαιρία να παίξουμε μυαλωμένα και να ποντάρουμε με βάση το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, όπου ο «άσος» συνέτριψε τα άλλα δυο σημεία το «Χ» και το «διπλό.

Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ: Στροφή στο Goal
Συνήθως, στους επαναληπτικούς το goal-goal μας βγάζει από τη δύσκολη θέση. Η στήλη «ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ» δίνει πάντα το κάτι παραπάνω. Οι αποδόσεις της betshop.gr είναι μακράν οι καλύτερες.

ΤΑ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ
Κλείσιμο

Τσάμπιονς Λιγκ

FC Σάντα Κολόμα - Alashkert : Στο πρώτο παιχνίδι κέρδισε η  Alashkert με σκορ 1-0. Ποντάρουμε στο διπλό της betshop.gr στο 1.65.
College Europa FC - Δε Νιου Σαίντς : Στο πρώτο ματς η Europa είχε κερδίσει 2-1. Θα προτιμήσουμε το goal-goal της betshop.gr στο 1.65.
Ταλίνα Ινφονέτ - Χιμπέρνιανs : Στο πρώτο ματς η Χιμπέρνιανς είχε νικήσει 2-0. Παίζουμε το goal-goal της betshop.gr στο 1.85.
Τρέπτσα 89 - Βίκινγκουρ Γκότα: Στο πρώτο ματς η Βίκινγκουρ είχε νικήσει 2-1. Θα προτιμήσουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.50.
Λα Φιορίτα - Λίνφιλντ: Στο πρώτο ματς η Λίνφιλντ είχε νικήσει 1-0. Προτείνουμε το διπλό της betshop.gr στο 1.40.

Γιουρόπα Λιγκ

Γκόριτσα - Σιράκ: Στο πρώτο παιχνίδι η Γκόριτσα είχε κερδίσει 2-0. Προτιμούμε τον άσο της betshop.gr  στο 1.60.
Ντουνάβ Ρούσε - Ιρτίς Παβλοντάρ: Στο πρώτο ματς η Ιρτίς κέρδισε 1-0. Ποντάρουμε στον άσο της betshop.gr στο 2.40.
Ατλάντας - Καιράτ Αλμάτι: Στο πρώτο παιχνίδι η Καϊράτ διέλυσε 6-0 την Ατλάντας. Παίζουμε το over της betshop.gr στο 1.75.
Τορπέντο Κουτάσι - Τρέντσιν: Πρώτο παιχνίδι, 5-1 υπέρ της Τρέντσιν. Παίζουμε το goal-goal της betshop.gr στο 1.75.
Κορκ Σίτι - Λεβάδια Ταλίν: Στον πρώτο αγώνα η Κορκ είχε πάρει εύκολη νίκη 2-0. Θα παίξουμε τον 1 & no goal της betshop.gr στο 2.55.
ΝΣΙ Ρουναβικ - Δυναμό Μινσκ: Στον πρώτο αγώνα η Δυναμό είχε νικήσει 2-1. Ποντάρουμε στο goal-goal της betshop.gr στο 2.05.
Ζαγκιελλόνια Μπ.  - Dinamo Batumi: Στο πρώτο ματς νικήτρια ήταν η Ζαγκιελλόνια με σκορ 1-0. Παίζουμε τα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 205. 
Ντάσια Τσισινάου - Skendija: Στο πρώτο ματς η Skendija κέρδισε 3-0 τη Ντάσια. Παίζουμε το διπλό της betshop.gr στο 2.80.
Μπανγκόρ Σίτι - Λίνγκμπι: Στο πρώτο παιχνίδι νικήτρια ήταν η Λίνγκμπι με σκορ 1-0. Ποντάρουμε στο goal-goal της betshop.gr στο 1.95.
Βάσας - Μπεϊτάρ Ιερουσαλίμ: Στο πρώτο παιχνίδι η Μπεϊτάρ είχε επικρατήσει με 4-3. Ποντάρουμε στο goal – goal της betshop.gr στο 1.65
ΝΚ  Όσιγιεκ - UE Σάντα Κολόμα: Στο πρώτο παιχνίδι η Όσιγιεκ επικράτησε με 2-0. Θα προτιμήσουμε τα 4-5 γκολ της betshop.gr στο 2.65.
Λίνκολν - AEK Λάρνακας: Στο πρώτο ματς, η κυπριακή ομάδα συνέτριψε 5-0 τη Λίνκολν. Παίζουμε το 3.30 της betshop.gr 2 & goal-goal.
Ντίφερντεϊντζ - Ζίρα FK: Στον πρώτο αγώνα η Ζίρα είχε κερδίσει με 2-0. Θα προτιμήσουμε το διπλό της betshop.gr στο 2.75.
Σουτιέσκα - Λέφσκι Σόφιας: Στο πρώτο ματς η Λέφσκι είχε νικήσει 3-1. Ποντάρουμε στο goal-goal της betshop.gr στο 1.85.
Μπαλιμένα Γιούν. - Οντ BK: Στο πρώτο παιχνίδι η Οντ είχε νικήσει 3-0. Το διπλό ημίχρονο – διπλό τελικό η betshop.gr το πληρώνει στο 2.15.
Κολεραίν FC - Χαούγκεσαντ: Στο πρώτο παιχνίδι η Χαούγκεσαντ είχε διαλύσει 7-0 την Κολεραίν. Παίζουμε να νικήσει η φιλοξενούμενη και στα δυο ημίχρονα, που η betshop.gr το πληρώνει στο 2.40.
UE Σάντ Τζούλια - Skenderbeu Korce: Πρώτο παιχνίδι, 1-0 για την Skenderbeu Korce. Θα προτιμήσουμε το under της betshop.gr στο 1.75.
Ρουζομπέροκ - Βοιβόντινα: Στο πρώτο ματς η Βοϊβόντινα κέρδισε 2-1. Θα παίξουμε το under της betshop.gr που δίνεται στο 1.70.
Ντέρυ Σίτυ - Μίντιλαντ: Στο πρώτο ματς, η Μίντιλαντ είχε νικήσει 6-1. Παίζουμε το 2 & goal – goal της betshop.gr στο 2.85.
Ελσίνκι - Γκαπ Κοναχ Σ Κουάι FC: Στο πρώτο ματς η Γκαπ νίκησε 1-0. Παίζουμε τον άσο ημίχρονο – άσο τελικό της betshop.gr στο 1.70.
Πρίστινα FC - Νόρκεπινγκ: Πρώτο παιχνίδι, 5-0 για τη Νόρκεπινγκ. Η betshop.gr το διπλό ημίχρονο – διπλό τελικό το προσφέρει στο 160.
AIK Στοκχόλμης - ΚΙ Κλάκσβικ: Πρώτο παιχνίδι, 0-0. Να νικήσει η γηπεδούχος και στα δύο ημίχρονα η betshop.gr το προσφέρει στο 1.90.
Φλοριάνα - Ερυθρός Αστέρας: Πρώτος αγώνας, 3-0 για τον Αστέρα. Προτείνουμε το διπλό της betshop.gr στο 1.35.
Γκάντζασαρ Κάπαν - FC Mladost Podgoritsa: Στον πρώτο αγώνα η Μλάντοστ κέρδισε 1-0. Θα προτιμήσουμε τον άσο της betshop.gr στο 2.50.
Ορνταμπάσι - Σιρόκι Μπριτζέγκ: Στο πρώτο παιχνίδι η Σιρόκι νίκησε 2-0. Θα παίξουμε το goal-goal της betshop.gr στο 2.05.
Ζέτα - Ζελέζνιτσαρ Σαράγεβο: Στο πρώτο ματς, η Ζελέζνιτσαρ κέρδισε 1-0. Ποντάρουμε το under της betshop.gr στο 1.60. 
Φολγκόρε - Βαλέτα: Στο πρώτο ματς, 2-0 είχε επικρατήσει η Βαλέτα. Ποντάρουμε στο under της betshop.gr στο 1.85.
Τρακαι FK - Σεντ Τζόνστον: Στο πρώτο ματς η Τρακάι είχε νικήσει 2-1 μέσα στη Σκωτία. Θα παίξουμε το over 2.5 & goal-goal της betshop.gr στο 2.25.
Progres Niedercorn - Ρέιντζερς -: Πρώτο παιχνίδι, 1-0 για τη Ρέιντζερς. Καλή περίπτωση είναι να παίξουμε το 2 & no goal της betshop.gr στο 2.10.
Μπάλζαν - Βιντεότον: Στο πρώτο ματς η Βιντεότον κέρδισε 2-0. Ποντάρουμε στο under της betshop.gr στο 1.85.
AEΛ Λεμεσού - Σεντ Τζόζεφ FC: Στο πρώτο παιχνίδι, η ΑΕΛ είχε νικήσει 4-0. Ποντάρουμε στο over 2.5 & no goal της betshop.gr στο 2.25.
Σειναζόεν - KR Ρέικιαβικ: Πρώτο ματς, 0-0. Θα προτιμήσουμε το goal-goal της betshop.gr στο 1.90.
Σάμροκ - Γιάρναν: Πρώτος αγώνας, 1-0 για τη Σάμροκ. Παίζουμε τα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 2.00.
Βαλούρ - Βέντσπιλς: Πρώτο παιχνίδι, 0-0. Ποντάρουμε στον άσο της betshop.gr  στο 2.05.
Σουντούβα - Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ: Πρώτο ματς, 0-0. Θα παίξουμε το διπλό της betshop.gr στο 1.60.
Σαράγεβο - Ολίμπια Μπάλτι: Στο πρώτο ματς η Ολίμπια νίκησε 2-1. Ο 1 & no goal της betshop.gr στο 1.75 μας καλύπτει.
Μιλσάμι - Φόλα: Στο πρώτο ματς η Φόλα νίκησε 2-1. Παίζουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.60.
ΚΦ Τίρανα - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο πρώτο ματς, η Μακάμπι είχε κερδίσει με 2-0. Παίζουμε  το goal – goal της betshop.gr στο 2.10.
Βαντούζ - Μπάλα Τάουν: Πρώτο ματς, 2-1 για τη Βαντούζ. Θα ποντάρουμε στον 1 & no goal της betshop.gr που δίνεται στο 2.15.
Λιεπάχα FK - Κρουσάντερς FC: Στο πρώτο ματς, 3-1 για την Κρουσάντερς. Παίζουμε το goal-goal της betshop.gr στο 1.75.
Ολίμπια Λουμπλιάνα - Βάασα: Πρώτο ματς, 1-0 για τη Βάασα. Θα ποντάρουμε στο under ης betshop.gr στο 1.85. 
Αλτάχ - Chikhura Sachkhere: Στο πρώτο παιχνίδι, 1-0 υπέρ της Αλτάχ. Παίζουμε τον άσο ημίχρονο – άσο τελικό της betshop.gr στο 1.90.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ
ΦΚ Πέλιστερ - Λεχ Πόζναν: Στο πρώτο ματς η Λεχ είχε συντρίψει 4-0 την Πέλιστερ. Παίζουμε το 2 & goal-goal της betshop.gr στο 3.85.
FK Γιέλγκαβα - Φερεντσβάρος: Στο πρώτο ματς, η Φερεντσβάρος είχε νικήσει 2-0. Ποντάρουμε στον άσο της betshop.gr στο 3.90.
Ραμποτνίσκι - Τρε Πέννε: Στο πρώτο ματς η Ραμποτνίσκι είχε νικήσει 1-0. Παίζουμε τα 4-5 γκολ της betshop.gr στο 3.05.
Φλόρα Ταλίν - Ντομζάλε: Στο πρώτο ματς η Ντομζάλε κέρδισε με 2-0. Προτείνουμε το Χ της betshop.gr στο 3.35.
Ίντερ Μπακού - Mladost Lucani: Στο πρώτο ματς η Ίντερ είχε νικήσει 3-0. Θα προτιμήσουμε το over 2.5 & goal – goal της betshop.gr στο 2.45.
Σλόβαν Μπρατισλάβας - Πιούνικ: Πρώτο ματς, 4-1 υπέρ της Σλόβαν. Θα προτιμήσουμε over 2.5 & no goal της betshop.gr που προσφέρεται στην πολύ καλή τιμή του 3.05.
Μπότεβ Πλόβντιβ - Παρτιζάνι: Στο πρώτο παιχνίδι η Μπότεβ νίκησε 3-1. Η betshop.gr τον 1 & goal-goal τον προσφέρει στο 3.95.
B-36 Τορσχάβν - Νόμε Κάλιου: Στο πρώτο παιχνίδι η Κάλιου είχε νικήσει 2-1. Θα προτιμήσουμε τον άσο της betshop.gr που δίνεται στην απίστευτη τιμή του 3.50.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης