Το χέρι στην τσέπη θα κληθεί να βάλει ο Βίκτορ Ιμπάρμπο, καθώς έπειτα από απόφαση του Αντρέα Στραματσόνι, στον Κολομβιανό επιβάλλεται πρόστιμο 10.000 ευρώ για τη «συμπεριφορά» του πριν και μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Ο Ιμπάρμπο είχε «ανεβάσει» στα social media βίντεο που τον έδειχνε να χορεύει πριν από το ματς, ενώ μετά έβγαλε σέλφι με τον συμπατριώτη του, Φελίπε Πάρντο, κάτι που «ξένισε» πολλούς. Όχι για την… κίνηση να βγάλει χαμογελαστός φωτογραφία, αλλά και για το τάιμινγκ, που για πολλούς δεν ήταν και το καταλληλότερο.
Ο Ιμπάρμπο, λοιπόν, θα πληρώσει ένα ποσό που αναλογεί στο 1/5 των μηνιαίων απολαβών του, δηλαδή στις 10.000 ευρώ.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.