Παναθηναϊκός: Βγαίνουν μπροστά Παππάς και Μπουρούσης
Η επιπόλαιη ενέργεια του Μάικ Τζέιμς που οδήγησε στον σοβαρό τραυματισμό του στερεί από τον Παναθηναϊκό Superfoods τον πλέον σημαντικό παίκτη στην περιφέρεια.
O Αμερικάνος γκαρντ είχε τη δυνατότητα να δημιουργήσει και να εκτελέσει με την ίδια ευκολία ενώ ήταν ο κύρος λόγος που οι “πράσινοι” σκόραραν περίπου 20 πόντους μέσο όρο στα έως τώρα παιχνίδια τους σε φιλικές και επίσημες υποχρεώσεις.
Είναι δεδομένο πως το χρονικό διάστημα μέχρι να επιστρέψει ο Τζέιμς δεν θα είναι ίδιο αφού ακόμα και αν ολοκληρωθεί κάποια μεταγραφή ο νέος παίκτης δεν θα μπορεί να προσφέρει τα ίδια. Είναι όμως η κατάσταση πραγματικά τόσο… μαύρη;
Ο φετινός Παναθηναϊκός χτίστηκε με μεγάλες φιλοδοξίες και οι λύσεις είναι πολλές. Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει πλέον έναν μεγάλο “πονοκέφαλο” αλλά την ίδια στιγμή έχει δύο λόγους για να χαμογελάει. Ποιοι είναι αυτοί; Ο Γιάννης Μπουρούσης και ο Νίκος Παππάς.
Ο Έλληνας σέντερ επαναπατρίστηκε και δείχνει με το… καλημέρα έτοιμος να προσφέρει στους “πράσινους” τις λύσεις που έψαχναν εδώ και χρόνια μέσα στην ρακέτα, ενώ ο Παππάς έχει αφήσει πίσω του τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο και σκοράρει κατά βούληση. Μιλάμε άλλωστε για τους δύο πρώτους σκόρερ του “τριφυλλιού” μέχρι στιγμής.
Κλείσιμο
Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τις μέχρι τώρα επιδόσεις τους στα φιλικά, στον αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Προμηθέα.
Οι Μπουρούσης και Παππάς λοιπόν είναι μακράν οι δύο πιο παραγωγικοί παίκτες του Παναθηναϊκού μέχρι στιγμής με τον Νικ Καλάθη να ακολουθεί στην τρίτη θέση με 9 πόντους μέσο όρο. Όσον αφορά στην περίπτωση του 32χρονου σέντερ μάλιστα ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του σε πέντε αναμετρήσεις, με τον Παππά να είναι διψήφιος στα έξι από τα οχτώ συνολικά παιχνίδια.
Αμφότεροι δείχνουν να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και μετά τις τελευταίες εξελίξεις αναμένεται να πέσει ακόμα μεγαλύτερο βάρος πάνω τους. Ο παίκτης που θα έρθει θα βοηθήσει έως έναν βαθμό αλλά η απουσία του Μάικ Τζέιμς θα καλυφτεί κατά κύριο λόγο εκ των έσω.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV