Δεν πουλάει η ΑΕΚ, παρά τις προτάσεις που της γίνονται για παίκτες-κλειδιά
Αποφασισμένη να κρατήσει τον κορμό της, που την οδήγησε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, φαίνεται πως είναι η ΑΕΚ, που παρά τις προτάσεις που έρχονται στα γραφιά της, δεν ασχολείται και «κλείνει πόρτες». Μετά τους Σιμόες, Μάνταλο και Αραβίδη, λοιπόν, ακόμα δύο ποδοσφαιριστές της Ένωσης μπήκαν στο στόχαστρο ξένων συλλόγων.
Ο λόγος για τους Μπαρμπόσα και Βάργκας, με την Αλ Ουάσλ από το Κατάρ να κάνει κρούση για τον Πορτογάλο, την ώρα που ομάδα από το Βέλγιο εξέταζε την περίπτωση του άσου από την Βενεζουέλα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sport Day», αμφότερες απορρίφθηκαν, όμως δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες, βελτιωμένες προτάσεις.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV