Ο Μπεν Σίμονς θα είναι όπως όλα δείχνουν το Νο1 του φετινού draft αλλά o Αυστραλός φόργουορντ προσπαθεί με κάθε τρόπο να δείξει ότι δεν θέλει να πάει στους Σίξερς.
Στη Φιλαδέλφια, που έχουν την πρώτη επιλογή, ζήτησαν από τον Σίμονς να προπονηθεί με την ομάδα αλλά ο ίδιος απάντησε αρνητικά.
Ο 19χρονος παίκτης επιθυμεί διακαώς να παίξει στους Λος Άντζελες Λέικερς, οι οποίοι επιλέγουν στο Νο2, καθώς εκτός των άλλων θα εξασφαλίσει και καλύτερες χορηγικές συμφωνίες.
Οι Σίξερς, πάντως, δεν δείχνουν να πτοούνται από τη συγκεκριμένη κίνηση του Σίμονς, όπως τόνισε κι ο πρόεδρος της ομάδας, Μπράιαν Κολάντζελο.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.