Η 2η αγωνιστική του Last 32 του EuroCup φέρνει τον ΠΑΟΚ και τη Λιμόζ αντιμέτωπους στην PAOK Sports Arena της Πυλαίας.
UPD:
Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με... αναμενόμενη ήττα στην έδρα της ισχυρής Βαλένθια και πλέον θα ψάξει την πρώτη του νίκη κόντρα στη Λιμόζ, η οποία μέχρι πριν από λίγο καιρό αγωνιζόταν στη Euroleague.
Βασιλειάδης και Σχορτσανίτης βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου, ενώ η Λιμόζ θα έχει στη σύνθεση της τον νεοαποκτηθέντα Μπο ΜακΚάλεμπ.
Πρόκειται για τη 13η συνάντηση στην ιστορία των δύο ομάδων, που είχαν συναντηθεί ΚΑΙ πέρσι στην ίδια φάση με τους «λιμουζό» να επικρατούν τόσο στο «Μπομπλάν», όσο και στο Παλατάκι.
Κλείσιμο
Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, μιας και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση. Οι «λιμουζό» έρχονται χωρίς… προπονητή, μιας και προ ημερών παραιτήθηκε ο Φιλίπ Ερβέ. Οι δύο ομάδες «καίγονται» για τη νίκη, καθώς προέρχονται από ήττα στην πρεμιέρα.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.