Βίντεο: Δείτε όλα τα γκολ της 6ης αγωνιστικής

Βίντεο: Δείτε όλα τα γκολ της 6ης αγωνιστικής

Νίκες με ένα γκολ για Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Βέροια - Με «πεντάρα» πέρασε ο Πανιώνιος από το Αγρίνιο - Ανατροπή για τον Λεβαδειακό - Τέσσερα γκολ στα Γιάννενα

Βίντεο: Δείτε όλα τα γκολ της 6ης αγωνιστικής
Πολλά γκολ περιελάμβανε η έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, στα παιχνίδια που διεξήχθησαν το Σάββατο και την Κυριακή. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση και συνεχίζει να κυνηγάει τον αήττητο Ολυμπιακό που πέρασε νικηφόρα από την Τούμπα, ενώ η ΑΕΚ με το «τρίποντο», διατηρήθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Η 6η αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα, Δευτέρα, με το παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης - Πλατανιάς.

Αναλυτικά τα παιχνίδια:

Καλλονή - Βέροια 0-1
Με το πολύ σημαντικό για αυτήν «διπλό» έφυγε από το σπίτι της Καλλονής η Βέροια (0-1) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League. O Αμπντούν ευστόχησε σε πέναλτι στο 90+5’, το οποίο «κέρδισε» ο Μερεμπασβίλι. 

Ένταση επικράτησε μετά το τέρμα του Αλγερινού, (έδειξε με το χέρι μου να σωπάσουν) καθώς ο τρόπος που πανηγύρισε, εκνεύρισε κάποιους παίκτες των γηπεδούχων και σημειώθηκε μικροένταση για λίγο.
Κλείσιμο



ΑΕΚ - Ατρόμητος 1-0
Αυτός δεν ήταν «Χρύσανθος», ήταν… χρυσάφι! Ο Νιγηριανός ξεμπούκωσε στο καταλληλότερο σημείο για την ΑΕΚ και την οδήγησε σε τεράστια (όπως εξελίχθηκε) νίκη με 1-0 επί του Ατρομήτου. 

Η αδυναμία της «Ένωσης» να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της, το δοκάρι (σε σουτ του Μάνταλου) και η εξαιρετικά στημένη ομάδα του Γρηγορίου, γέμισαν άγχος το ΟΑΚΑ, πριν ο Δέλλας ρίξει στο ματς τον Κρισάντους κι εκείνος τον δικαιώσει τρία λεπτά αργότερα (82’). 



Ξάνθη - Παναθηναϊκός 0-1
Από μηχανής… Τελάντερ! Ο Παναθηναϊκός λίγο έλειψε να πληρώσει την κακή εμφάνισή του στα Πηγάδια, ωστόσο ο κορυφαίος του γηπέδου, Ράσμους Τελάντερ σκόραρε με φοβερή κεφαλιά στο 83’ και χάρισε το τρίποντο στους πράσινους με σκορ 1-0. 

Πέμπτη νίκη σε έξι ματς για το τριφύλλι, που μπορεί να μην αποδίδει καλό ποδόσφαιρο τελευταία, ωστόσο μαζεύει τους βαθμούς κι ανέβηκε στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας, όπου και θα διατηρηθεί αν την Κυριακή ο Ολυμπιακός χάσει στην Τούμπα. 

Οι πράσινοι νίκησαν και τον διαιτητή Βοσκάκη που τους άφησε με έντονα παράπονα. Τόσο για πέναλτι που δεν τους δόθηκε σε ανατροπή του Μπεργκ (32’), όσο και για τις κάρτες που έβγαζε και… δεν έβγαζε. Στο δεύτερο μέρος το τριφύλλι κόπηκε λανθασμένα δύο φορές για οφσάιντ. 



Παναιτωλικός - Πανιώνιος 1-5
Σαν σίφουνας πέρασε από το Αγρίνιο ο Πανιώνιος, μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό από τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν 5-1 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League, έχοντας σημειώσει τρία γκολ έως στο 15’ με τους Βιγιάλμπα-Μπουμάλ να είναι κατά βάση οι πρωταγωνιστές. 

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι οι φίλαθλοι των γηπεδούχων, που είδαν την ομάδα τους να χάνει με 5-1 για δεύτερο συνεχόμενο ματς, αποδοκίμασαν στην ανάπαυλα την ομάδα, κάτι που δεν το συνηθίζουν.



Πανθρακικός - Λεβαδειακός 1-3
Για τις ανατροπές που έχει πετύχει ο Λεβαδειακός κατά καιρούς είναι περιττό να μιλήσει κανείς, ωστόσο αυτό που πέτυχαν σήμερα οι παίκτες του Άκη Μάντζιου μέσα στην Κομοτηνή επί του Πανθρακικού είναι ίσως κάτι που δεν το είχαν καταφέρει ποτέ ξανά. 

Οι Βοιωτοί βρίσκονταν με την πλάτη στον τοίχο μέχρι το 83', με το σκορ να είναι 1-0 εις βάρος τους χάρη στο γκολ του Ροτζέριο (με πέναλτι) και την ίδια ώρα έδειχναν «εγκλωβισμένοι» στην άμυνα των γηπεδούχων ειδικά στο β' ημίχρονο, χωρίς να καταφέρουν να φτάσουν σε κλασικές ευκαιρίες. Ωστόσο, κάποια στιγμή μίλησε η κλάση του Βαγγέλη Μάντζιου... 

Ο έμπειρος και από τους πιο ποιοτικούς φορ στη Super League, γύρισε ουσιαστικά μόνος του στο παιχνίδι καθώς με μία ασίστ στον Γιακουμάκη και δύο γκολ (το ένα με πέναλτι), χάρισε ακόμα το τρίτο «τρίποντο» στην ομάδα του, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι έχει πετύχει τα 5 από τα 6 γκολ της ομάδας του στο πρωτάθλημα. 

Την ίδια ώρα η ομάδα της Κομοτηνής έμεινε για ακόμα ένα ματς χωρίς νίκη και η... παρτίδα της παραμονής δυσκολεύει όλο και περισσότερο.



ΠΑΣ Γιάννινα - Ηρακλής 2-2
«Όρθιος» έμεινε ο Ηρακλής σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες της Super League, καθώς αν και ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε δύο φορές, η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου κατάφερε να ισοφαρίσει άμεσα σε όλες τις περιπτώσεις, αποσπώντας τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) μέσα στους «Ζωσιμάδες». 

Ο «Γηραιός» είχε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο η ομάδα του Γιάννη Πετράκη ήταν όπως πάντα επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Το ματς συνολικά μπορεί να μην είχε γρήγορο ρυθμό με πολλές φάσεις, αλλά τα γκολ που σημειώθηκαν ήταν το ένα καλύτερο από το άλλο, με τον Κοζορώνη από πλευράς γηπεδούχων να σκοράρει με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ, και ο Κυριακίδης για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ένα γκολ για… Όσκαρ αρκετά μέτρα από την εστία του Βελλίδη. 

Μετά το σημερινό αποτέλεσμα ο Ηρακλής αναδείχθηκε για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική ισόπαλος και παρέμεινε αήττητος εκτός έδρας στη Super League, ενώ ο ΠΑΣ γνώρισε την πρώτη του φετινή εντός έδρας απώλεια. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης